Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Πες μας το χρώμα ρούχων που επιλέγεις να σου πούμε τι μαρτυρά για εσένα

Το χρώμα δεν έχει απλώς τη δύναμη να αλλάξει την εικόνα και τη διάθεσή μας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι.
Μάθε παρακάτω πώς επηρεάζει την εικόνα σου το χρώμα του outfit που επιλέγεις:

Γκρι

Αυτό το ουδέτερο χρώμα σε κάνει να δείχνεις αξιόπιστη και οργανωμένη. Προτίμησε να προσθέσεις πινελιές με ένα πιο έντονο χρώμα, καθώς σε μεγάλη έκταση μπορεί να γίνει βαρετό.

Μαύρο

Το μαύρο μπορεί πάντα να κάνει μια γυναίκα να φαίνεται κομψή. Προσδίδει μια αίσθηση δυναμισμού, αλλά μπορεί να γίνει και αρκετά αυστηρό. Αν επιλέξεις ένα total black σύνολο, συνδύασε το με αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις.

Λευκό

"Καθαρό" και αθώο, το λευκό ταιριάζει στην εικόνα ενός ατόμου που αγαπά την τάξη και προσέχει την κάθε λεπτομέρεια. Για να μην σε κάνει να φανείς πολύ Αν το παρακάνεις "αποστειρωμένη", συνδύασέ το με ένα έντονο χρώμα για περισσότερο δυναμισμό.

Κόκκινο

Το χρώμα του δυναμισμού, του πάθους και της δύναμης, το κόκκινο θα σε κάνει σίγουρα να τραβήξεις την προσοχή. Μην ξεχνάς όμως, ότι είναι πιθανό να σε κάνει να φανείς επιθετική.

Μπλε

Το μπλε συμβολίζει την ηρεμία, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Προτίμησε το για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή για μια συνέντευξη για δουλειά.

Πράσινο

Το συγκεκριμένο χρώμα μας παραπέμπει στη χαλάρωση και τη φρεσκάδα, όταν πρόκειται για μια πιο ανοιχτή απόχρωση. Από την άλλη, το χακί σε κάνει να φαίνεσαι πιο αυστηρή.

Μωβ

Καθ' ότι είναι συνδεδεμένο με τους αριστοκράτες, το μωβ προσδίδει κύρος. Εκτός αυτού, στέλνει το μήνυμα ότι έχεις καλλιτεχνική φλέβα και ότι είσαι μυστηριώδης.

Πορτοκαλί

Σε μικρές δόσεις, το πορτοκαλί χαρίζει χαρά και νεανικότητα στην εικόνα σου, αλλά στην υπερβολή του, μπορεί να κάνει τους άλλους να μην σε πάρουν στα σοβαρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου