Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019
Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019
Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019
Eλληνική εφαρμογή εντοπίζει τα καρκινογόνα και τοξικά πρόσθετα στις ετικέτες των προϊόντων
Ο καταναλωτής, αφού κατεβάσει την εφαρμογή της Ingredio στο smartphone, βγάζει φωτογραφία την ταμπέλα των συστατικών ενός καλλυντικού ή ενός τροφίμου.
Στη συνέχεια, η εφαρμογή μετατρέπει την εικόνα σε κείμενο και έπειτα αναζητεί κάθε συστατικό στη βάση χημικών δεδομένων που έχει κατασκευάσει η εταιρεία.
Στη συνέχεια, η εφαρμογή μετατρέπει την εικόνα σε κείμενο και έπειτα αναζητεί κάθε συστατικό στη βάση χημικών δεδομένων που έχει κατασκευάσει η εταιρεία.
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019
Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019
Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019
Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019
Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019
Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019
Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019
Το τσάι αποτελεί ένα ευεργετικό για τη μνήμη ρόφημα
Όπως τόνισαν οι ερευνητές, θα χρειαστούν κάποια χρόνια μελετών ακόμα έως ότου αποδειχθεί ο ρόλος του τσαγιού στην καταπολέμηση της νόσου του Αλτσχάιμερ.
Οι ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού μπήκαν στο μικροσκόπιο επιστημόνων στην Αγγλία. Σύμφωνα με μελέτη που έγινε στο Κέντρο Ιαματικών Φυτών του Πανεπιστημίου στο Newcastle, το τσάι εμπεριέχει κάποιες ουσίες οι οποίες καταστέλλουν τη δράση των εγκεφαλικών ενζύμων που προκαλούν την εκφύλιση του, με αποτέλεσμα την εμφάνιση της νόσου Αλτσχάιμερ.
Οι ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού μπήκαν στο μικροσκόπιο επιστημόνων στην Αγγλία. Σύμφωνα με μελέτη που έγινε στο Κέντρο Ιαματικών Φυτών του Πανεπιστημίου στο Newcastle, το τσάι εμπεριέχει κάποιες ουσίες οι οποίες καταστέλλουν τη δράση των εγκεφαλικών ενζύμων που προκαλούν την εκφύλιση του, με αποτέλεσμα την εμφάνιση της νόσου Αλτσχάιμερ.
Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019
Διατροφή για την καρδιά: Πόσο μειώνει και τον κίνδυνο διαβήτη
Πολλοί είναι οι παράγοντες που σχετίζονται με την υγεία της καρδιάς.
Πλην των γονιδιακών παραγόντων, πολλούς από αυτούς μπορούμε να τους ελέγξουμε. Ένας βασικός παράγοντας είναι η διατροφή, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει τροφές που μειώνουν τα επίπεδα φλεγμονής, την αρτηριακή πίεση, τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια.
Πλην των γονιδιακών παραγόντων, πολλούς από αυτούς μπορούμε να τους ελέγξουμε. Ένας βασικός παράγοντας είναι η διατροφή, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει τροφές που μειώνουν τα επίπεδα φλεγμονής, την αρτηριακή πίεση, τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)