Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», την 1η Μαρτίου

Μια πολύ σπουδαία εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας με τίτλο: «Γυναίκες της Ελλάδας, γυναίκες της ανθρωπότητας».

Κατά την εκδήλωση θα προσφωνήσει η πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, Έφη Αναλυτή. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ενώ το μήνυμα της ημέρας θα δώσει η Σίσσυ Παυλοπούλου, νομικός.
Στη συνέχεια γυναικείοι τοπικοί φορείς θα χαιρετίσουν την εκδήλωση. Θα ακολουθήσει ομιλία από την Αθηνά Χριστοπούλου, παθολόγο-ογκολόγο, διευθύντρια Ογκολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με τίτλο: «Γυναικεία πορτραίτα».
Κείμενα και ποίηση θα διαβάσουν ο Στέφανος Ληναίος, ηθοποιός, η Μαρία Αναλυτή, μέλος Χοροθεάτρου Πανεπιστημίου Πατρών και η Ήρα Κουρή, φιλόλογος.

Έπειτα θα γίνει παρουσίαση του έργου των τιμώμενων Έλλης Φωτίου, ηθοποιού, Λίλας ντε Τσάβες, αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Μουσείων (EMF) του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μαρίας Δελιβάνη Νεγρεπόντη πρώην πρύτανη, καθηγήτριας Οικονομικών Πανεπιστημίου Μακεδονίας και θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις.
Στη συνέχεια, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πάτρας «Θανάσης Τσιπινάκης», θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βάγιας Ζεππάτου.
Συντονίζει ο τηλεοπτικός παραγωγός Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου