Έχουν γεύση που χωράει παντού – σε σαλάτες, γλυκά, επιδόρπια -, αλλά στέκεται άνετα και μόνη της, χάρη στην υψηλή διατροφική αξία που τη συνοδεύει.
Τα καρύδια έχουν αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια και από τους ειδικούς, ως τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες, μέταλλα (μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, ασβέστιο, χαλκό) και βιταμίνες, όπως Β6 και Ε γνωρίζατε ότι μία χούφτα καρύδια έχει τόση βιταμίνη Ε όση μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο;
Τα καρύδια έχουν αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια και από τους ειδικούς, ως τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες, μέταλλα (μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, ασβέστιο, χαλκό) και βιταμίνες, όπως Β6 και Ε γνωρίζατε ότι μία χούφτα καρύδια έχει τόση βιταμίνη Ε όση μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο;