Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Θα εισβάλει η Κίνα στην Αλάσκα;

Περίεργο δημοσίευμα της observer που στοχοποιεί την Κίνα.
Πέντε πολεμικά Κινέζικα πλοία βρίσκονται από την Τετάρτη στην Βερίγγειο Θάλασσα κοντά στις ακτές της Αλάσκα, όπως ανέφερε η Wall StreetJournal. Πρώτη φορά ο Αμερικάνικος στρατός βλέπει τέτοια κίνηση. Γιατί το ξαφνικό ενδιαφέρον; Οι Κινέζοι μελετούν τους Δυτικούς κύκλους,καθώς και αυτοί έχουν τους δικούς τους. Οι πολιτικο-πολιτιστικοί κύκλοι διαρκούν 65 έτη, σύμφωνα με τους William Straussκαι Neil Howe. Στην Κίνα έχουν περάσει 66 έτη από την Κομμουνιστική επανάσταση.
Αρα ο κύκλος της τελειώνει και έρχεται η καταστροφή. Οι Κινέζοι έχουν μελετήσει τις Δυτικές θεωρίες για τους οικονομικούς κύκλους ,και ο κύκλος του αμερικανικού δολαρίου έχει λήξει. Η Αμερική είναι σε μια πλήρη οικονομική μετάβαση, δυνητικά σε καταστροφική πολιτιστική στροφή.
Οι Κινέζοι έχουν κατανοήσει πλήρως χωρίς συναισθηματισμό ή παραίσθηση τι θα επακολουθήσει στο τέλος του οικονομικού κύκλου:ολοκληρωτικός πόλεμος. Και ξέρουν ότι έχουν κάθε πλεονέκτημα, για πολλούς λόγους. Ο Κινέζικος στρατός έχει εκσυγχρονιστεί τεχνολογικά και αυτό πρέπει να προβληματίσει τους Αμερικάνους.
http://observer.com/2015/09/will-china-invade-alaska-canada-will-russia/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ OBSERVER: Corfiatiko.blogspot.com
http://www.freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου