Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Εκδήλωση για το μελάνωμα με ομιλίες, χορευτικά και μουσική στο Λιμάνι της Ναυπάκτου από το «ΑγκαλιάΖΩ» Αχαΐας

Ιατροκοινωνική εκδήλωση για το μελάνωμα και τον καρκίνο του δέρματος κάνει για άλλη μια χρονιά ο Ομιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Αχαΐας, με τον δήμο Ναυπάκτου και την εθελοντική ομάδα «Δρω» το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο γραφικό λιμάνι της Ναυπάκτου. Εθελόντριες του Ομίλου από το πρωί θα διανείμουν φυλλάδια στους λουόμενους της παραλίας. Τι είναι το μελάνωμα; Ποιες ώρες πρέπει να αποφεύγουμε την έκθεση μας στον ήλιο; Τι πρέπει να κάνουμε για να προστατέψουμε τα παιδιά μας από τον ήλιο; Είναι μερικές ερωτήσεις που θα επιδιωχθεί να απαντηθούν. Στην εκδήλωση συμμετέχει και η ομάδα «Δρω» της Ναυπάκτου.
Η ομάδα «Δρω» αναφέρει σχετικά: «Το Σάββατο ημέρα που η ομάδα Δρω την αφιερώνει στο μελάνωμα τυχαίνει να είναι και ημέρα μουσικής! Επειδή θέλουμε να συνδυάσουμε και τα δύο, στο πρόγραμμα της ενημέρωσης έχουν προστεθεί οι εξής δράσεις. Το άνοιγμα της εκδήλωσης θα το κάνει η σχολή χορού της Λίας Αποστολοπούλου σε χορογραφίες της Σοφίας Ντίνα. Μετά ακολουθεί η ενημέρωση από τους γιατρούς κα Μίκροβα Αγγελική δερματολόγος και Δευτερέβος Γεώργιος πλαστικός χειρουργός.Στο τέλος θα έχουμε την χαρά να συνεργαστούμε με παιδιά της πόλης μας σε Stand up comedy του Λευτέρη Μητσόπουλου και κλείνουμε με το τραγουδιστικό σχήμα Ράλλη Βασιλείου - Χατζηανδρέου Κωνσταντίνα - Μητσόπουλου Ιωάννη. Σας περιμένουμε όλους!».
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το εξής:
20.00 Χαιρετισμοί.
20.15 Χορευτικό δρώμενο (zumba hip hop) από την σχολή χορού Λίας Αποστολοπούλου σε χορογραφίες της Σοφίας Ντίνα.
20.40 Ομιλίες ιατρών. Ομιλητές η Αγγελική Μίκροβα, δερματολόγος και Γεώργιος Δευτερέβος, πλαστικός χειρουργός.
21.00 Συζήτηση.
21.15 Stad up comedy του Λευτέρη Μητσόπουλου.
21.30 Μουσικό κλείσιμο της εκδήλωσης με τη συμμετοχή των Βασιλείου Ράλλη, Κωνσταντίνας Χαντζηανδρέου και Ιωάννη Μητσόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου