Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τιμητικές προσκλήσεις από ξένες πρεσβείες στην Αθήνα του πολιτιστικού Συλλόγου Ελίκης Αιγίου οι «Ιωνες»

Συνάντηση Πρέσβη της Ουκρανίας
 V. Shkourov με Διευθυντή
του Παγκόσμιου 
φεστιβάλ
παραδοσιακών χορών
 Α. Σταυρόπουλο στις 11 Ιουνίου 2014 
Μετά από πρόσκληση των Πρεσβειών Ουκρανίας και Χιλής ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελίκης Αιγίου οι «Ιωνες» παρευρέθηκε στις δεξιώσεις που πραγματοποίησαν για την εθνική τους εορτή. Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου θα παρευρεθεί στην αντίστοιχη εορτή της Κίνας.
Ο Σύλλογος αναφέρει σχετικά με τις δραστηριότητές του: 
«Ο Σύλλογός μας δεν πραγματοποιεί μόνο πολιτιστικά δρώμενα παγκόσμιας εμβέλειας και αποδοχής, που έχει ως αποτέλεσμα την τουριστική και πολιτιστική προβολή της ευρύτερης περιοχής μας στα πέρατα του κόσμου με μετρήσιμα αποτελέσματα, αλλά δημιουργεί επίσης δημόσιες σχέσεις παγκόσμιας εμβέλειας, χρήσιμες για την περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας. 
Οι τιμητικές προσκλήσεις από πρεσβείες ξένων κρατών προς τον συλλόγου μας αποτελούν την επιβράβευση των προσπαθειών μας όλα αυτά τα χρόνια για την καθιέρωση ενός φεστιβάλ λαϊκής τέχνης και πολιτισμού υψηλού επιπέδου.
-Μετά την πρόσκληση του πρέσβη της Ουκρανίας ο πρόεδρος του συλλόγου παρευρέθη στην δεξίωση της Ουκρανικής πρεσβείας στην Αθήνα για την εθνική εορτή της Ουκρανίας στις 18/9/2014.
-Μία μέρα μετά ο πρόεδρος του συλλόγου παρευρέθη στην δεξίωση της Χιλιανής πρεσβείας στην Αθήνα για την εθνική εορτή της Χιλής στις 19/9/2014 μετά από πρόσκληση του πρέσβη της Χιλής.
-Την Πέμπτη 25/9/2014 εθνική εορτή της Κίνας ο πρόεδρος του συλλόγου θα παρευρεθεί στην δεξίωση της Κινέζικης πρεσβείας στην Αθήνα μετά από πρόσκληση του πρέσβη της Κίνας.
Πιστεύουμε ότι για την μέγιστη αυτή τιμή για το σύλλογό μας τα λόγια και σχόλια περισσεύουν.
Το Παγκόσμιο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών ιδρύθηκε στο Αίγιο το 2004 από το Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο «ΙΩΝΕΣ» υπό την αιγίδα της διεθνούς οργάνωσης λαϊκής τέχνης «IOV» (μη κυβερνητική οργάνωση με συμβουλευτικό καθεστώς με την UNESCO) και διεξάγεται τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου στην πόλη Αίγιο με συμμετοχή καλλιτεχνικών συγκροτημάτων από διάφορες χώρες του Κόσμου.
Το Δ.Σ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου