Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζεται η παρακολούθηση στο πρωθυπουργικό γραφείο, πονοκέφαλος στην ΕΥΠ με τους διπλούς πράκτορες

Κάτι τρέχει στο Μαξίμου, δεν εξηγείται αλλιώς ο αιφνιδιασμός... του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο πρόσφατο ταξίδι του στην Γερμανία, όπου πήγε να ενημερώσει και να ζητήσει από την καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ την χαλάρωση των μέτρων του μνημονίου, και την πιο γρήγορη απεμπλοκή της Ελλάδας από το ΔΝΤ.
Ο αιφνιδιασμός του Σαμαρά ήταν μεγάλος, όταν έκπληκτος είδε και άκουσε την Μέρκελ να τον ενημερώνει εκείνη, και να γνωρίζει σχεδόν τα πάντα για τους χειρισμούς και τα σχέδια της ελληνικής Κυβέρνησης, λες και η καγκελάριος έχει λάβει μέρος στις συζητήσεις του ελληνικού υπουργικού συμβουλίου. Ηταν ενημερωμένη και γνώριζε μέχρι και τις απόψεις των συμβούλων του Πρωθυπουργού! Αρα ποιος ενημέρωσε ποιον!
Ηταν τόσο μεγάλος ο αιφνιδιασμός του Σαμαρά, που σίγουρα θα του ήρθαν στο μυαλό τα πάρα πολλά δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι το πρωθυπουργικό γραφείο παρακολουθείται, από ξένες μυστικές υπηρεσίες. Αλλά και όχι μόνο, αφού τα δημοσιεύματα γράφουν και εμπλέκουν πρώην και νυν σύμβουλο του πρωθυπουργού, ως υπεύθυνους για τις διαρροές εγγράφων και συζητήσεων του Μαξίμου!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι είχε παγιδευτεί και τοποθετηθεί κοριός μέσα στο γραφείο του πρωθυπουργού, όπως επίσης την παγίδευση με κακόβουλο λογισμικό του κομπιούτερ της ιδιαιτέρας γραμματέα του πρωθυπουργού! Αν αληθεύουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα, και δεν είναι ένα σενάριο κατασκοπευτικής ταινίας, τότε έχουμε να κάνουμε με μια νέα γενιά Ελλήνων οικονομικών προδοτών και δοσίλογων.
Τους ονομάζω έτσι, γιατί προδίδουν τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας, (για 30 αργύρια) Δυστυχώς η οικονομική κρίση έφερε μια σειρά από μεγάλες περικοπές στους μισθούς των σωμάτων ασφαλείας, και όπως ήταν φυσικό το ίδιο έγινε στην ΕΥΠ, αυτό έχει σαν συνέπεια ξένες μυστικές υπηρεσίες να το εκμεταλλευτούν και να πλησιάσουν κυρίως πρώην πράκτορες που έχουν αποστρατευτεί, και με δέλεαρ πάντα το οικονομικό κίνητρο να αποσπάσουν διάφορες πληροφορίες, αλλά και μέσω αυτών να έρθουν σε επαφή αθόρυβα και με ενεργούς πράκτορες της ΕΥΠ!
Για το αληθές των λεγομένων μου, είναι γνωστό ότι στην παρακολούθηση του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, μαζί με την εμπλοκή της Αμερικανικής Πρεσβείας και των πρακτόρων της ΣΙΑ-CIA, έλαβαν μέρος και Ελληνες, η γνωστή ονομαζόμενη (Διπλοί πράκτορες) της ΕΥΠ. Είναι τουλάχιστον αστειότητες να λέμε ότι δεν ξέρουμε ποιοι μας παρακολουθούν, όταν από τις ταράτσες και τις αυλές των κτιρίων των Πρεσβειών στην Αθήνα, της ΗΠΑ-Μεγάλης Βρετανίας-Ισραήλ-Γερμανίας, έχουν κεραίες και συστήματα που υποκλέπτουν και συλλέγουν πληροφορίες, (τι είναι όλες αυτές οι κεραίες;
Κεραίες λήψης τηλεοπτικού σήματος). Το παραμύθι του σούπερ κοριού της ΕΥΠ, ο λεγόμενος από τα ΜΜΕ υπερκοριού δεν υπάρχει, αυτά είναι αστειότητες και προσβάλλουν την νοημοσύνη μας. Η ΕΥΠ δεν χρειάζεται κανένα σούπερ κοριό για να παρακολουθούν τις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες, είναι πολύ απλά τα πράγματα, όλες οι τηλεφωνικές εταιρείες σταθερών και κινητών που υπάρχουν στην Ελλάδα, έχουν υπογράψει συμβόλαιο με το ελληνικό κράτος, ότι για περιπτώσεις που συντρέχουν λόγοι εθνικού συμφέροντος είναι αναγκασμένες να έχουν τοποθετημένα λογισμικά παρακολούθησης και καταγραφής όλων των συνομιλιών υπό την επίβλεψη και διαχείριση της ΕΥΠ. Για όλα αυτά, οι πράκτορες της ΕΥΠ εκπαιδεύτηκαν από την ΣΙΑ-CIA και την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ.
Το ανησυχητικό είναι ότι το άρθρο μου με τίτλο, Η Ελλάδα στο στόχαστρο των ξένων μυστικών υπηρεσιών, Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην χώρα μας!!! εκτός ότι βγαίνει αληθινό, σαν απόδειξη έρχεται και ανοίγει γραφείο στην Αθήνα το CNN, αυτό σημαίνει ότι περιμένουν άσχημες εξελίξεις και γεγονότα για την χώρα μας, και φυσικά μέσω του γραφείου του CNN θα έρθουν στην Ελλάδα και άλλοι πράκτορες των ΗΠΑ, αφού ως γνωστόν πολλοί πράκτορες τοποθετούνται σε διάφορες χώρες και καμουφλάρονται ως ανταποκριτές από διάφορα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ολα αυτά γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται, γιατι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για αρκετά χρόνια προσπαθούν να κάνουν τα σώματα ασφαλείας κομματικά κτήματά τους, για παράδειγμα εδώ και χρόνια στην ΕΥΠ διορίζουν κομματικούς ανάξιους και άσχετους για την θέση αυτή, και έδιωχναν πραγματικά άξια στελέχη, Η πατρίδα μας χρειάζεται πατριώτες, και όχι εγκαθέτους του κάθε κόμματος!
Σπυρος Πριφτης
http://www.hellasforce.com/blog/sinechizonte-parakolouthisis-sto-prothipourgiko-grafioponokefalos-stin-efp-tous-diplous-praktores/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου