Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ηρθε για να μείνει το 1ο φεστιβάλ Υγείας. Οι πατρινοί στήριξαν το έργο των τριών συλλόγων

Ευρεία ανταπόκριση είχε το πρώτο φεστιβάλ υγείας ενημέρωσης, πρόληψης και αγάπης που διοργάνωσαν προχθές Κυριακή 5 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία τρεις σύλλογοι (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α,, Ελληνική Ενωση για την Αντιμετώπιση κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας ΕΕΑΣΚΠ και Ομιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ) στην Πλαζ του ΕΟΤ. Πολλοί πατρινοί κατέκλυσαν από το πρωί τις εγκαταστάσεις του πρώην ΕΟΤ και ενημερώθηκαν από τα τρία περίπτερα των συλλόγων σε θέματα υγείας, έκαναν μέτρηση σακχάρου και παρακολούθησαν τις αθλητικές δραστηριότητες και τα επιτραπέζια παιχνίδια.
Το φεστιβάλ έκλεισε με χορευτικό πρόγραμμα από το αντίστοιχο τμήμα του Δήμου Πάτρας και την επίβλεψη του δασκάλου Χρήστου Γιαννόπουλου και παράσταση Καραγκιόζη. Το παρών έδωσε ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αντώνης Χαροκόπος και από τον Δήμο ο αντιδήμαρχος Υγείας - Κοινωνικής - Πολιτικής Δημήτρης Πελεκούδας και ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη Πατρών ο αρχιμανδρίτης π. Προκόπιος Κόρδας.
Την ικανοποίησή τους, για την αυθόρμητη προσέλευση των συμπολιτών, εξέφρασαν οι υπεύθυνοι των τριών συλλόγων και εκμυστηρεύτηκαν πως θα το επαναλάβουν του χρόνου με διήμερη διάρκεια.
Ευχαριστούν επίσης τους πατρινούς χορηγούς που προσέφεραν διάφορα τρόφιμα για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου