Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Θεραπεύστε την υψηλή πίεση και την χοληστερόλη για πάντα

Αυτή είναι μια φυτική θεραπεία των Άμις που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια. Ισχυρίζονται ότι αυτή η θεραπεία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την υγεία γενικότερα. Αυτή η σπιτική θεραπεία αποτελείται από εξαιρετικά υγιεινά συστατικά που έχουν πολύ ευεργετικά αποτελέσματα.

Συστατικά:
1 κουταλιά του γλυκού φυσικός χυμός λεμόνι
1 κουταλιά του γλυκού μηλόξυδο
1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
1 κομμάτι τζίντζερ (τριμμένο)
Προετοιμασία:
Συνδυάστε τα συστατικά που μόλις αναφέραμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Μπορείτε να φτιάξετε μεγαλύτερη ποσότητα αυτής της θεραπευτικής συνταγής, αλλά θα πρέπει να αποθηκεύσετε το μείγμα στο ψυγείο. Η διάρκεια διατήρησής του στο ψυγείο είναι πέντε μέρες.
Χρήση:
Η ποσότητα των συστατικών που αναφέρθηκαν, αναλογούν σε σε μια δόση. Πρέπει να καταναλώνετε αυτό το θεραπευτικό μείγμα τρεις φορές ημερησίως, με άδειο στομάχι. Μην υπερβείτε τις τρεις δόσεις τη μέρα. Τα αποτελέσματα θα τα παρατηρήσετε πολύ σύντομα, σε μόλις μια βδομάδα. Τα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα σας θα μειωθούν και η πίεση σας θα ρυθμιστεί.
Κάθε αναδημοσίευση ολική η μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας και σύνδεσμο (link) στο άρθρο.
Επιμέλεια-Μετάφραση: copyrights © www.hippieteepee.gr

non-stophealthy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου