Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Εβδομάδα Επιστήμης και Πολιτισμού στο ΕΑΠ για τα 20 χρόνια λειτουργίας του

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με αφορμή την συμπλήρωση των 20 χρόνων λειτουργίας του, διοργανώνει την εβδομάδα επιστήμης και πολιτισμού στην Πάτρα, από την 7η Μαΐου 2017 έως και την 14η Μαΐου 2017.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 7/5 στις 20:00 παρουσιάζει την «επίσημη» πρώτη συναυλία της συμφωνικής ορχήστρας του ΕΑΠ, που ιδρύθηκε στο πλαίσιο λειτουργίας των πολιτιστικών ομάδων, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.
Στη συνέχεια από την Τετάρτη 10/5 έως και το Σάββατο 13/5, θα πραγματοποιηθεί το Patras Science Festival, που τελεί υπό την αιγίδα του ΕΑΠ και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, με θέμα 
«Ανακαλύψτε την επιστήμη στην καθημερινότητά σας». Συγκεκριμένα την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή η πρωινή ζώνη είναι αφιερωμένη στους μαθητές στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Οι απογευματινές και οι βραδινές δράσεις φιλοξενούνται σε επιλεγμένους χώρους στο κέντρο της πόλης και απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Η γιορτή κορυφώνεται το Σάββατο 13 Μαΐου στο ΕΑΠ με παράλληλες εκδηλώσεις (πληρ. info@patras-science- festival.gr).
Την Κυριακή 14/5 από 11:00 έως 13:30 θα διεξαχθεί σεμινάριο με τον Δήμο Αβδελιώδη με θέμα 
«Ο Έλεγχος και ο τρόπος εκφοράς του λόγου ως ρυθμιστής της σημασίας και του νοήματος» στην Βιβλιοθήκη του ΕΑΠ (Πατρών Κλάους 183), ενώ το απόγευμα στις 20:00 θα παρουσιασθεί η θεατρική παράσταση «Πλάτωνας, Απολογία Σωκράτη» σε σκηνοθεσία του Δ. Αβδελιώδη στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου