Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Χόρεψε «πεντοζάλη» τον Πλατανιά και έπιασε… Ευρώπη ο Παναιτωλικός!

Μια τεράστια νίκη με το ευρύ 3-0 μέσα στη Κρήτη πέτυχε η ομάδα του Αγρινίου που έπιασε, έστω και προσωρινά, την 5η θέση της βαθμολογίας.
Με φόρα από τον Παναθηναϊκό, ο Παναιτωλικός «άλωσε» τα Περιβόλια και πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του στην έδρα του Πλατανιά.
Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Μάκη Χάβου παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο για μεγάλο διάστημα έφυγαν με το εντυπωσιακό 3-0 από την Κρήτη. μάλιστα, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στην επιθετική δημιουργία της ομάδας του Αγρινίου, αλλά και έμειναν με δέκα παίκτες από το 63’, λόγω της αποβολής του Δημούτσου.
Ο Παναιτωλικός, με την ψυχολογία στα ύψη μετά τον θρίαμβο της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 12’ όταν ο Ντίας από κοντά έκανε το 0-1. Μετά το γκολ το ματς άνοιξε πολύ, οι δύο ομάδες έψαξαν για το γκολ και έχασαν ευκαιρίες, όμως στο 43’ ο Ρόσα με μία σουτάρα έκανε το 0-2!
Στο 63′ ο Πλατανιάς έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αυστηρής αποβολής του Δημούτσου και όλα τέλειωσαν. Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και στο 79’ ο Ντίας έγραψε το τελικό 0-3.
Πλέον, ο Παναιτωλικός, αν και με παιχνίδι περισσότερο, έπιασε τροχιά… Ευρώπης, αφού με την νίκη επί του Πλατανιά έφτασε τους 8 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 5η θέση όπου ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό.
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Πριντέτα, Σκαρντοβέλι, Κοροβέσης (46′ Στόιτσεφ), Δημούτσος, Πλιάτσικας, Ενσικουλού, Ντίντακ (67′ Κρος), Στανισάβλιεβιτς (46′ Πατράλης), Μπούτνικ.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μίχαϊ, Μόρας, Ρόσα (52′ Τσοκάνης), Μπεχαράνο (67′ Μπράβο), Μάρκος Πάουλο, Μάσουρεκ, Ντίας, Ρόζα (59′ Λόπες) και Κλέσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου