Τα κρεμμύδια αποτελούν σημαντικό μέρος της διατροφής μας καθώς συμπεριλαμβάνονται στα περισσότερα φαγητά μας, δίνοντάς τους μια ιδιαίτερη καυτερή γεύση.
Αυτή η ιδιαίτερη γεύση τους μπήκε στο μικροσκόπιο των ερευνητών, οι οποίοι θέλησαν να διαπιστώσουν αν τα κρεμμύδια έχουν αντιοξειδωτικές ουσίες και αν εκτός από γευστικά είναι και ωφέλιμα στον οργανισμό μας, καθώς οι καυτερές γεύσεις θεωρείται ότι καταστέλλουν τα καρκινικά κύτταρα.
Αυτή η ιδιαίτερη γεύση τους μπήκε στο μικροσκόπιο των ερευνητών, οι οποίοι θέλησαν να διαπιστώσουν αν τα κρεμμύδια έχουν αντιοξειδωτικές ουσίες και αν εκτός από γευστικά είναι και ωφέλιμα στον οργανισμό μας, καθώς οι καυτερές γεύσεις θεωρείται ότι καταστέλλουν τα καρκινικά κύτταρα.