Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Η διεθνούς φήμης καθηγήτρια Αγγλικών και Ειδικής Αγωγής στον «Αχελώο TV»

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ξεκινάει και φέτος στην τηλεόραση του «Αχελώου» η εκπομπή «Ανοιχτές Σελίδες» στις 22.10 με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου και προσκεκλημένη την διεθνούς φήμης καθηγήτρια Αγγλικών, Αγγελική Παππά.
Η κ. Παππά αναφέρεται στο πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το επάγγελμα της καθηγήτριας των Αγγλικών, αλλά κυρίως ως δασκάλας δυσλεξίας. Πώς τα ταίριαξε αυτά τα δυο. 


Επίσης μιλά για τους δασκάλους της και τι πήρε από αυτούς. Τι είναι δυσλεξία, από πότε πρέπει να ανησυχούν οι γονείς και τι πρέπει να κάνουν, τι τεστ δυσλεξίας υπάρχει, για τον τρόπο διδασκαλίας που έχει πετύχει για τα δυσλεκτικά άτομα, για το όραμά της σαν εκπαιδευτικός, αν το εκπαιδευτικό σύστημα έχει εκτιμήσει την ικανότητα και την διαφορετικότητα των δυσλεκτικών παιδιών. Ποιες παγκοσμιότητες ήταν δυσλεκτικά άτομα, αν η ιστορία έχει αποδείξει ότι τα δυσλεκτικά άτομα μπορούν αν βοηθήσουν την κοινωνία, για το τιμητικό τίτλο της πρέσβειρας της χώρας μας στον χώρο της Παιδείας, για το ερευνητικό της έργο, για την πρόσκληση να μιλήσει στον ΟΗΕ την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και άλλα πολλά. 
Διαδικτυακά στο www.acheloostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου