Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Δύο νεκροί από πτώση τοίχου στη Γραμματικού Μακρυνείας

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην Γραμματικού της Δ.Ε. Αρακύνθου του δήμου Αγρινίου, μετά από υποχώρηση τοίχου παλιάς οικίας δίπλα από την οποία γίνονταν σκαπτικές εργασίες και που προς το παρόν είναι άγνωστο πως προκλήθηκε.

Από τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress.gr από το σημείο του ατυχήματος, δυο άτομα που έκαναν εργασίες στο χώρο καταπλακώθηκαν από μεγάλο όγκο από πέτρες και χώματα.
Οι πληροφορίες που έχουν επιβεβαιωθεί από την Π.Υ. Αγρινίου, αναφέρουν πως τα δυο άτομα που εργάζονταν στο σημείο και καταπλακώθηκαν έχουν χάσει τη ζωή τους. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής , 36 χρονών περίπου, που είναι ο ιδιοκτήτης της οικίας όπου γίνονταν οι εργασίες και έναν ακόμη μεσήλικα (πηγές αναφέρουν πως είναι 49 ετών με καταγωγή από το Παναιτώλιο) που βρίσκονταν στο σημείο και εργάζονταν εκεί.
Ο ένας εκ των δυο έχει ήδη ανασυρθεί νεκρός από τα χαλάσματα με την συνδρομή των σωστικών συνεργείων, ενώ λίγο αργότερα , στις 12:30 το μεσημέρι, ολοκληρώθηκαν οι δραματικές προσπάθειες για την ανάσυρση και του δεύτερου νεκρού.
Στο σημείο υπάρχουν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αγρινίου , τα δύο σωστικά, με οκτώ άνδρες, ενώ παρών είναι και ο υποδιοικητής της υπηρεσίας που προΐσταται των ενεργειών ανάσυρσης των άτυχων ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου