Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Αντιχριστιανικά συνθήματα μίσους έγραψαν φανατικοί Εβραίοι σε εκκλησίες στα Ιεροσόλυμα

“Ο Δαβίδ είναι για τους Εβραίους... ο Χριστός είναι ένα σκουπίδι“ σύνθημα αντιχριστιανικό στον τοίχο του ναού της Παναγίας στην παλαιά πόλη
Αντιχριστιανικά graffitis έγραψαν σε τοίχους εκκλησιών στο Ισραήλ φανατικοί Εβραίοι. Ωστόσο οι Ισραηλινές αρχές διαβεβαιώνουν ότι έχουν εντείνει την ασφάλεια στους χριστιανικούς τόπους λατρείας ενόψει της επίσκεψης του ποντίφηκα στην Ιερουσαλήμ (Times of Israel/Alalam).
“Ο βασιλιάς Δαβίδ είναι για τους Εβραίους... ο Χριστός είναι ένα σκουπίδι“ αναφέρει ένα από τα συνθήματα μίσους και θρησκευτικής μισαλλοδοξίας στους τοίχους της καθολικής εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται πλησίον μιας συνοικίας φανατικών εβραίων.
Επιχείρηση καθαρισμού των συνθημάτων 
Οι ισραηλινές αρχές υπογράμμισαν ότι εντόπισαν παρόμοια συνθήματα όπως ” θάνατος στους Άραβες” , σε κατοικία της παλιάς πόλης (al-Quds) στην Ανατολική Ιερουσαλήμ ενώ “Θάνατος στους Άραβες χριστιανούς και σε όλους όσους μισούν το Ισραήλ“, γράφτηκε τη Δευτέρα στην εκκλησία της Παναγίας στην al-Quds.
                                              
“Οι επίσκοποι είναι πολύ θορυβημένοι από την έλλειψη ασφάλειας και την μη αντίδραση των ισραηλινών αρχών και φοβούνται ξέσπασμα βίας” δήλωσε ο τοπικός καθολικός πατριάρχης .
Αντίθετα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ισραηλινής Αστυνομίας, Micky Rosenfeld, τόνισε ότι « δεν παρατηρείται αύξηση επιθέσεων κατά χριστιανικών τόπων λατρείας, ούτε τα μεμονωμένα περιστατικά σχετίζονται με την επικείμενη επίσκεψη του Πάπα”.
pentapostagma.gr




Αναρτήθηκε από Λίθος Φωτός

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2101.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου