Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Χάρρυ Κλυνν: Ο απόγονος του Αριστοφάνη που δεν πούλησε ποτέ την πατρίδα, την τέχνη και την καταγωγή του!

Χάρρυ Κλυνν: Ο απόγονος του Αριστοφάνη που δεν πούλησε ποτέ την πατρίδα, την τέχνη και την καταγωγή του.
Ο Φαλμεράιερ μέσα στην στρατευμένη προπαγάνδα του για λογαριασμό των Ούνων και των σουλτάνων, είχε εκστομίσει μια μεγάλη αλήθεια: Οι Πόντιοι αποτελούν την αδιάλειπτη συνέχεια του Ελληνισμού από την αρχαιότητα.
Οι ηρωικοί λαοί όμως, έχουν και μια μεγάλη κατάρα: Όσο πιο μαρτυρικό το έθνος, τόσο πιο ακριβοπληρωμένοι οι ρουφιάνοι.
Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, κατά κόσμον Χάρρυ Κλυνν, αποτελεί την φυσική συνέχεια του Αριστοφάνη. Σάρκα ενός ιστορικού έθνους, που μετατρέπει το μαρτύριο σε έπος, και εξευτελίζει τον προδότη στο επίπεδο του γελωτοποιού, του παλιάτσου με τον αιχμηρό του λόγο. Μήπως αυτή δεν είναι η απόλυτη απαξία που επιφυλάσσει ο Ελληνισμός στους δοσίλογους; Ο λαός που καταδίκασε τον Εφιάλτη να γράφεται με μικρό «ε» μεχρι το τέλος της ιστορίας.
Ο Χάρρυ Κλυνν διάλεξε την πλευρά του Βαρδάρη αντί αυτής του Κολωνακίου. Απέναντι στους αρλεκίνους «καλλιτέχνες», ακαδημαϊκούς, «επώνυμους» που έτρεξαν να αρπάξουν το ξεροκόκκαλο της εξουσίας ως πίστα μαντρόσκυλα.
Ο Χάρρυ Κλυνν διάλεξε το μετερίζι του εδώ, μαζί μας. Οχι στην γκλαμουριά κάποιων καναλιών ως θεραπαινίδα απατεώνων νταβατζήδων. Απέναντι στα αργύρια των σφαγέων, ο αιχμηρός του λόγος που υποβιβάζει τον «τεράστιο εχθρό» στο επίπεδο του ερπετού. Αυτη ίσως ειναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει κάποιος στον Ελληνισμό σήμερα: Οχι, δεν είναι ανίκητοι. Είναι σκουλήκια. Αρκεί να σηκώσεις την μπότα σου και να τους λιώσεις.
Οπως έκαναν οι αντάρτες παππούδες του Χάρρυ Κλυνν απέναντι στους υπανθρώπους τσέτες και τους Ούνους μάνατζερς των σφαγών. Οπως πρέπει να κάνουμε και εμείς πριν εξοντωθούμε.
Να είσαι καλά παλληκάρι και πάντα απροσκύνητος.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου