Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Με επιτυχία έληξε το πασχαλινό Bazaar του φιλανθρωπικού συλλόγου “Save an Angel Patras” (φωτ.)

Στο πλευρό των μικρών μαχητών της ζωής, ο φιλανθρωπικός σύλλογος “Save an Angel Patras” και την φετινή Πασχαλινή περίοδο, πραγματοποίησε ένα Bazaar στο Επιμελητήριο Αχαΐας, το περασμένο Σαββατοκύριακο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.
Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει σχετικά:
«Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,
Με την ακόλουθη ανακοίνωση ο φιλανθρωπικός σύλλογος Save an Angel Patras, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συμμετείχαν στο Πασχαλινό bazaar του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας να στηρίξετε επικοινωνιακά αυτήν την προσπάθεια.
Σας ευχαριστούμε θερμά και κυρίως ειλικρινά, όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο πασχαλινό μας Bazaar, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την αλληλεγγύη, τη διάθεση για προσφορά και την άπλετη ευαισθητοποίησή σας σε αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό. Θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι ο σύλλογος μας αν και μετρά μόλις λίγους μήνες από την ίδρυσή του, ήδη έχει προσφέρει οικονομική και ψυχολογική στήριξη σε δύο οικογένειες, με στόχο πια, αυτός ο αριθμός να αυξηθεί, καθώς η υποστήριξη όλων σας είναι αστείρευτη.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσάς του και την άριστη συνεργασία μας. Με πρωταγωνίστριες την καλαισθησία και κυρίως την καλή διάθεση όλων των συμμετεχόντων, λάβαμε κριτικές άκρως συγκινητικές, ενώ οι δημιουργίες του κέντρου προσχολικής εκπαίδευσης «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΜΑ» και του κέντρου προσχολικής αγωγής «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», έκλεψαν τις εντυπώσεις και την καρδιά μας! Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές του Save An Angel Patras, όπως και τα μέλη του συλλόγου για την πολύτιμη βοήθειά τους. Την αίθουσα του Επιμελητηρίου “ζέστανε” με τις διακοσμητικές του δημιουργίες ο κος. Φώτης Στεργίου, ενώ την εντυπωσιακή αφίσα τις εκδήλωσης επιμελήθηκε η κα. Μαρία Μανωλοπούλου. Ευχαριστούμε επίσης τους Μιχάλη Γεωργίου και Τάκη Νιάρο που “ντύνουν” μουσικά τις εκδηλώσεις μας και το Γιώργο Στυλιανό για τις υπέροχες φωτογραφίες του.
Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τις επιχειρήσεις που βοήθησαν αυτήν τη διοργάνωση :
MED FRIGO S.A., ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΑΤΕ, WE FIX IT.gr, GOLDEN Tennis Club, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΜΑ Κέντρο Προσχολικής Εκπαίδευσης, ΝΑΥΤΙΛΟΣ Κέντρο Προσχολικής Αγωγής, CATAMARAN Panagopoula, JACOBS Espresso, FLOROU Excel, MEDIFINESS,
YALURONICA ΑΦΟΙ ΑΘ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε, BELEXAS Tranfer, ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. Εκκλησιαστικά Είδη, PAPER LAND Europe S.A. και ΑΥΡΑ.
Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους Καλό Πάσχα!
Τ ο  Δ.Σ. και τα Ιδρυτικά μέλη του Save an Angel Patras
»
.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου