Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Συγκινητική αντίδραση βρέφους που βλέπει την μητέρα του για πρώτη φορά!

Ο μικρός Leopold Wilbur από τις ΗΠΑ, είναι τεσσάρων μηνών, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν είχε δει καθαρά το πρόσωπο της μητέρας του.
Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόσφατα.

Ο μικρός Leopold Wilbur, Leo για τους δικούς του, από το Σιάτλ, στην Ουάσιγκτον, είναι τεσσάρων μηνών, αλλά εξαιτίας μιας σπάνιας μορφής αλμπινισμού μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να δει καθαρά.
Μετά την διάγνωση των γιατρών ο χαριτωμένος Leo φόρεσε ειδικά γυαλιά και είδε για πρώτη φορά καθαρά το πρόσωπο της μητέρας του και το περιβάλλον στο οποίο ζει. Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε ότι κατέγραψε με την κάμερά του το συγκινητικό περιστατικό, αλλά τα χέρια του έτρεμαν από συγκίνηση ενώ έκλαιγε συνέχεια. Η μητέρα του παιδιού η Erin εικονίζεται στο βίντεο να φορά τα γυαλιά στον γιο της και να του μιλά.
«Γεια σου μωρό μου», λέει τρυφερά η Erin στον μικρό Leo και εκείνος στην αρχή δείχνει έκπληκτος, στην συνέχεια την κοιτάζει στο πρόσωπο, μετά βλέπει τον χώρο γύρω του και στο τέλος ξεσπά σε γέλια.
«Ήμουν συγκλονισμένος, είναι απλά πολύ συγκινητικό, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα αντιδράσει σε μια τέτοια σκηνή», δήλωσε στην βρετανική Daily Mail ο πατέρας του παιδιού David. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ήταν η πρώτη φορά που ο γιος του έβλεπε τον κόσμο καθαρά.Η μορφή αλμπινισμού από την οποία πάσχει ο μικρός Αμερικανός ονομάζεται Oculocutaneous Albinism (OCA) και από αυτή νοσούν ένα στα 20.000 παιδιά διεθνώς, η ασθένεια επηρεάζει το χρώμα του δέρματος, τα μαλλιά και τα μάτια των ασθενών, οι οποίοι έχουν περιορισμένη όραση.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου