Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Μόνο έτσι θα εξαφανίσεις τη σκουριά χωρίς χημικά

Κι όμως γίνεται με προϊόντα από την κουζίνα σου.
Σίγουρα θα έχει χρειαστεί κάποια στιγμή να βγάλεις σκουριά από διάφορα αντικείμενα που έχεις στο σπίτι ή στο γκαράζ σου αλλά πάντα χρησιμοποιούσες υλικά που είναι έτοιμα, χημικά μέσα σε μπουκάλια που μπορεί να μην κάνουν και τόσο καλό όταν τα αναπνέεις. Εμείς όμως βρήκαμε τον τρόπο να βγάλεις τη σκουριά από τα πράγματα σου με φυσικό τρόπο και πολύ πολύ εύκολα κι ανέξοδα.
O Nicolas Cage έχει ένα γκαράζ γεμάτο σπάνια διαμάντια

Θα χρειαστείς πράγματα και υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι σου οπότε μην αγχώνεσαι να ψάχνεις σε μαγαζιά με ειδικά χημικά.
Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι θα χρειαστείς:

Αν δεν σκοπεύεις να στραφείς στις διάφορες χημικές ουσίες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, μπορείς να ακολουθήσεις απλές λύσεις, οι οποίες έρχονται κατευθείαν από την κουζίνα σου:
Με λεμόνι και αλάτι... Ετοίμασε ένα μείγμα από χυμό δύο λεμονιών και μια χούφτα αλάτι. Βούτηξε ένα σφουγγάρι στο υγρό και τρίψε καλά το μέρος που έχει σκουριάσει.
Με κόκα-κόλα.. Στην περίπτωση των μεταλλικών εργαλείων μπορείς να τα εμβαπτίσεις για μια ολόκληρη μέρα (ή μέχρι να φύγει εντελώς η σκουριά) σε μια λεκάνη με κόκα-κόλα. Στη συνέχεια κάλυψε τα εργαλεία με γράσο και φύλαξέ τα.
Με αλουμινόχαρτο Στα σκεύη αρκεί να τρίψεις τα σκουριασμένα σημεία με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, μέχρι να γυαλίσει και πάλι η μεταλλική επιφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου