Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Τυπώστε τρισδιάστατα το αγέννητο μωρό σας!

Νέα πρωτότυπη εταιρία, με έδρα στην Καλιφόρνια, αναλαμβάνει να εκτυπώσει στους ανυπόμονους υποψήφιους γονείς ένα τρισδιάστατο ομοίωμα τού ακόμα αγέννητου μωρού τους, ακόμα και σε φυσικό μέγεθος, με βάση την εικόνα που έχουν δώσει οι υπερηχογραφίες...
Η εταιρεία ονομάζεται 3d Babies, δηλαδή τρισδιάστατα μωρά, και με τη χρήση υπερήχων, ενός εδικού προγράμματος κι ενός τρισδιάστατου εκτυπωτή μπορεί και δημιουργεί μοντέλα του εμβρύου, το οποίο ακόμα αναπτύσσεται μέσα στην μήτρα της μητέρας του.

Επίσης όπως είναι λογικό η τρισδιάστατη εκτύπωση μπορεί να γίνει σε διαδοχικές φάσεις της ανάπτυξης του μωρού, έτσι ώστε, αν κάποιος θέλει, μπορεί να αποκτήσει μια ολόκληρη σειρά από ομοιώματα, όσο το παιδί ολοκληρώνει την ανάπτυξή του.

Τα ομοιώματα πωλούνται σε τρεις διαστάσεις: σε φυσιολογικό μέγεθος μήκους περίπου 20 εκατοστών (κοστίζει 600 δολάρια), σε μεσαίο δέκα εκατοστών (400 δολάρια) και σε μικρό πέντε εκατοστών (200 δολάρια), ενώ ο πελάτης έχει επιλογές για το αν θα εμφανίζεται το φύλο του παιδιού του στην εκτύπωση, το χρώμα του δέρματος (τρεις αποχρώσεις), ανάλογα με το χρώμα των ίδιων γονιών.


http://enpundit.com
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου