Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Οι Lara Eidi Band ανακοινώνουν τον καινούριο τους δίσκο

Οι Lara Eidi Band θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Tell it like it is”. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 στις 20:30, στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου και προβλέπεται μαγική, καθώς θα συνδυάσει τη μελωδική φωνή της Lara Eidi με τη μοναδική αισθητική που προσφέρει ο Κήπος (Πανεπιστημίου 12, Αθήνα).

Οι Lara Eidi Band είχαν μια πολύ απαιτητική χρονιά. Έδωσαν με επιτυχία συναυλίες σε Αθήνα (European Music Day, miPARTY – fundraising event) και εξωτερικό (Εδιμβούργο, Άμστερνταμ και Βυρηττός) και κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη του ελληνικού κοινού με το “Singing Ah” και τη διασκευή του “Happy”, τα οποία ήδη ακούγονται στο ραδιόφωνο. Το “Happy” συμπεριλαμβάνεται στην καλοκαιρινή συλλογή του Island 2014.
Η είσοδος στη συναυλία είναι δωρεάν.
Μπορείτε να ακούσετε το “Lose my mind” και να πάρετε μια πρώτη γεύση από το νέο EP, πατώντας εδώ. Μετά την επίσημη παρουσίαση της Πέμπτης, θα μπορείτε να κατεβάσετε τα τραγούδια από το cdbaby.
Lara Eidi Band
Οι Lara Eidi Band είναι το project της τραγουδίστριας-στιχουργού Lara Eidi μαζί με τους Γιώτη Παρασκευαΐδη και Σταύρο Παργινό. Όλοι μαζί, έχουν χαρακτηριστεί ως η «νέα φωνή του κοσμοπολίτικου folk» (ΤΑ ΝΕΑ) και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, τόσο στον Τύπο όσο και σε όσους τους έχουν παρακολουθήσει ζωντανά, με τον τρόπο που οι τρεις μουσικοί στις συναυλίες τους καταφέρνουν να παράγουν ήχο εφάμιλλο ενός συγκροτήματος πολλών ατόμων, χρησιμοποιώντας μόνο ακουστικά όργανα όπως φωνητικά, πιάνο, τσέλο, κιθάρα και φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς (Star Channel / Savoir Ville / Edinburgh Fringe).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου