Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η πανάρχαια θεραπεία για τη μακροζωία!

Η πανάρχαια αυτή θεραπεία καταπολεμά τις πεπτικές διαταραχές, προλαμβάνει τα καρδιακά και τα εγκεφαλικά επεισόδια, προλαμβάνει τη διαδικασία σχηματισμού όγκων, βελτιώνει την όραση και αναζωογονεί συνολικά τον οργανισμό εξασφαλίζοντας τη μακροζωία.

Το σκόρδο και το λεμόνι είναι τα δύο βασικά συστατικά. Το ρόφημα θα πρέπει να καταναλώνεται το πρωί με άδειο στομάχι.

Συστατικά:

300 γραμμάρια σκόρδου
1 κιλό λεμόνια με τα φλούδια τους (τα φλούδια θα πρέπει να είναι καλά τριμμένα).
1,5 λίτρο νερού

Προετοιμασία:

Βράστε 1,5 λίτρο νερού, και στη συνέχεια μειώστε την ένταση της φωτιάς και προσθέστε τριμμένο σκόρδο και λεμόνια (προσθέστε και τον χυμό λεμονιού). Ζεστάνετε τα συστατικά σε ένα βραστήρα/κατσαρόλα με κλειστό καπάκι. Βράστε το μίγμα που έχετε παρασκευάσει σε χαμηλή φωτιά για 14 ή 15 λεπτά – Προσοχή! Ούτε λεπτό παραπάνω. Όταν το μίγμα κρυώσει, τοποθετήστε το σε μία χονδρή φιάλη.
Καταναλώστε αυτό το θεραπευτικό ρόφημα το πρωί – σε ποσότητα 50ml. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για 25 ημέρες.
Όταν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της θεραπείας, πραγματοποιήστε ένα 10ημερο διάλειμμα, και επαναλάβετε τη διαδικασία!

Σημείωση:

Τηρήστε αυστηρά την ημερήσια δόση και την παύση των δέκα ημερών. Έπειτα από αυτή τον κύκλο θεραπείας μην λάβετε το θεραπευτικό ρόφημα εκτός και εάν αντιμετωπίσετε χειροτέρευση στην κατάσταση υγείας σας. Για τους υγιείς ανθρώπους συνίστανται μία ή δύο δόσεις ετησίως – αυτή η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί δύο φορές στο χρονικό διάστημα των έξι μηνών.

Θιβετιανό Τσάι Για Μακροζωία:

Αυτό το Θιβετιανό τσάι χρησιμοποιείται για την πρόληψη του stress και την μακροζωία.
Βράστε 8,5 φλιτζάνια/ 2 λίτρα νερού για περίπου 5 λεπτά και στη συνέχεια αφήστε το να κρυώσει. Μόλις το νερό κρυώσει, προσθέστε 5 γραμμάρια τριμμένου ginger, 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού, μία πρέζα πιπεριάς τσίλι και μία πρέζα γλυκάνισου.
Το συγκεκριμένο τσάι είναι ιδανικό για κατανάλωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε μικρές γουλιές.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου