Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Καστανάς στην τηλεόραση του «Αχελώου»

Τον καταξιωμένο ηθοποιό και Σκηνοθέτη Κώστα Καστανά έχει προσκεκλημένο στην τηλεόραση του «Αχελώου» και στην εκπομπή «Ανοιχτές Σελίδες» αύριο Παρασκευή 8 Μαΐου στις 22.10 μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.
Ο κ. Καστανάς αναφέρθηκε 
στο ντοκιμαντέρ για τον Καποδίστρια, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση που διοργάνωσε προ ημερών με μεγάλη επιτυχία στο Αγρίνιο η τηλεόραση του «Αχελώου». Η αφήγηση του ιστορικού αυτού ντοκιμαντέρ έγινε από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ενώ η παραγωγή του από τον «Αχελώο» και την «Ενωμένη Ρωμιοσύνη» στην μνήμη του ιδιοκτήτη του καναλιού Γιώργου Μπόκα.
Στη συνέχεια μιλά για τις αναμνήσεις του όταν είχε παίξει στο Αγρίνιο με τον θίασο των αειμνήστων μεγάλων μας ηθοποιών Κατίνας Παξινού και Αλέξη Μινωτή, πώς βλέπει σήμερα τα θεατρικά δρώμενα, πώς είναι τα πράγματα για τους ηθοποιούς, για την συμμετοχή του στην παράσταση του Ντοστογιέφσκι «Οι Δαιμονισμένοι», για την παρουσίαση της δουλειάς του στο Ίδρυμα Κακογιάννη «Οι άλλες μου Ζωές», για την τελευταία του δουλειά, για τον Καβαδία, για τις πιο όμορφες στιγμές από την μέχρι τώρα καριέρα του και άλλα πολλά.
Διαδικτυακά www.acheloostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου