Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Δύο εξέχουσες προσωπικότητες, Αλεξάνδρα Γκράβας και Αθηνά Λινού, θα τιμηθούν την ημέρα της Γυναίκας στην πόλη μας

Ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 και ώρα 19.00 στην «Αγορά Αργύρη», στην εκδήλωση «Εγώ σε προσφωνώ... Γυναίκα», θα τιμήσει την Αλεξάνδρα Γκράβας, παγκοσμίου φήμης mezzosoprano, που κατέκτησε τον κόσμο με την άρτια και αισθαντική ερμηνεία της, για την πολύτιμη προσφορά της στις Τέχνες και τον Πολιτισμό και την Αθηνά Λινού, καθηγήτρια και διευθύντρια του Εργαστηρίου Υγιεινής, Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρο του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και  Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, για την κοινωνική της προσφορά, μέσω του Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής- ΔΙΑΤΡΟΦΗ ενάντια στην πείνα και την επισιτιστική ανασφάλεια που βιώνουν χιλιάδες μαθητές που φοιτούν σε σχολεία κοινωνικοοικονομικά ευπαθών περιοχών ανά την Ελλάδα.
Κατά την εκδήλωση θα προσφωνήσει η πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, Έφη Αναλυτή. Θα ακολουθήσει χαιρετισμός-μήνυμα από γυναικείους φορείς και ομιλία από την Τένια Μακρή, οικογενειακή σύμβουλο, σύμβουλο σχέσεων, συγγραφέα με τίτλο: «Γυναίκα σημαίνει αγάπη και αγάπη σημαίνει γυναίκα». Ποίηση θα απαγγείλουν η
Μαρία Αναλυτή, μέλος Χοροθεάτρου Πανεπιστημίου Πατρών, Ήρα Κουρή, φιλόλογος. Ωδή στην γυναίκα θα αποδώσει ο Λάκης Βανδαράκη, λογοτέχνης.
Μουσική επιμέλεια από την καθηγήτρια μουσικής Ελπίδα Νούσα. Τραγούδι: Μαρία Ρούτση. Χορεύουν: Αγάπη Ακριτίδου και Νίκος Δημητρόπουλος.
Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί έκθεση με θέμα τη Γυναίκα από τις καταξιωμένες εικαστικές δημιουργούς Λουίζα Χατζιδάκι και Ευτυχία Στυλιανέα.
Την εκδήλωση συντονίζει ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου. Υπεύθυνη οργάνωσης και δημοσίων σχέσεων: Δέσποινα Παπαφιλιπποπούλου.
Χορηγός εκδήλωσης: Εuroline Σταύρος Μπακολιάς, εμπορικός αντιπρόσωπος Αnek Lines για Πάτρα και Ηγουμενίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου