O διευθυντής του εστιατορίου Sur στο Hollywood όταν ρωτήθηκε από το Bravo After Hours για το ποιο είναι το χειρότερο κοκτέιλ για να παρασκευάσει ένας μπάρμαν, έδωσε μια απάντηση που κανείς δεν περίμενε. Το τηλεοπτικό κανάλι θέλησε να μεταφέρει στους θεατές του μια εικόνα από τους ανθρώπους που είναι πίσω από τις μπάρες σχετικά με τα ποτά που αγαπούν και αυτά που μισούν.
Κάπως έτσι όλοι έμειναν έκπληκτοι ακούγοντας πως το πιο… μισητό κοκτέιλ για τους bartenders είναι το δημοφιλές και αγαπημένο mojito. Ο λόγος; Θέλει αρκετή ώρα για να φτιαχτεί και επειδή αποτελεί αυτό που ζητάνε οι περισσότεροι τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργεί πρόβλημα στους μπάρμαν που… πνίγονται στη δουλειά. Αν και τα υλικά της παρασκευής του είναι απλά (λευκό ρούμι, λάιμ, σόδα, ζάχαρη και δυόσμος), είναι το πιο αντιπαθές των ποτών, ειδικά για κάποιον που βιάζεται.
perierga.gr
Κάπως έτσι όλοι έμειναν έκπληκτοι ακούγοντας πως το πιο… μισητό κοκτέιλ για τους bartenders είναι το δημοφιλές και αγαπημένο mojito. Ο λόγος; Θέλει αρκετή ώρα για να φτιαχτεί και επειδή αποτελεί αυτό που ζητάνε οι περισσότεροι τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργεί πρόβλημα στους μπάρμαν που… πνίγονται στη δουλειά. Αν και τα υλικά της παρασκευής του είναι απλά (λευκό ρούμι, λάιμ, σόδα, ζάχαρη και δυόσμος), είναι το πιο αντιπαθές των ποτών, ειδικά για κάποιον που βιάζεται.
perierga.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου