Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Πολυσυνέδριο για την επιχειρηματικότητα και την σταδιοδρομία το Σάββατο 21 Μαρτίου

Στο πλαίσιο του πολύ-συνεδρίου "Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας" που θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου 2015, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα παρουσιάσει το θέμα της Κινητικότητας ως εργαλείο βελτίωσης των ευκαιριών απασχόλησης, το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 και ώρα 15.30.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει το πολύ-συνέδριο με τίτλο "Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας" που αφορά σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού.
Το Πανόραμα το οποίο απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-35 ετών, φοιτητές ή απόφοιτους, κατά κύριο λόγο, Οικονομικών και Πολυτεχνικών Σχολών, θα παρουσιάσει για 3 ημέρες τις τάσεις και τις ευκαιρίες επιχειρηματικότητας σε 14 διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς.
Στις 21 Μαρτίου και ώρα 15.30-17.00, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα παρουσιάσει στην αίθουσα MC3 το θέμα της Κινητικότητας ως εργαλείο βελτίωσης των ευκαιριών απασχόλησης.
" Η Κινητικότητα, εργαλείο βελτίωσης των ευκαιριών απασχόλησης"
1) Αργύρης Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα
"Προτάσεις της ΕΕ για προώθηση της κινητικότητας στην Ευρώπη"
2) Δημήτρης Μαραγκός, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Προβολής του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ)
"Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και κατάρτισης μέσω του προγράμματος ERASMUS +"
3) Στυλιανός-Μάνος Ανδρεάδης, Διευθυντής Asset Τεχνολογική, Εθνικό Σημείο Επαφής για το ΠρόγραμμαErasmusγια Νέους Επιχειρηματίες
“Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες”
4) Αργυρούλα Σιγάλα, Νομικός, Εμπειρογνώμων σε θέματα ανθρωπίνου δυναμικού και κινητικότητας, Ερευνητικό Κέντρο ΕΚΕΤΑ
"Η Χάρτα του Ευρωπαίου Ερευνητή και ο Κώδικας Δεοντολογίας των Ερευνητών, μοχλός για την ανάπτυξη σταδιοδρομίας τους και την κινητικότητα τους στον Ευρωπαϊκό Χώρο Έρευνας".
5) Νατάσα Δεδούση, Υπεύθυνη πληροφόρησης & Επικοινωνίας, Εθνική Μονάδα Συντονισμού για τον τομέα "Νεολαία", Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης
"Παρουσίαση του προγράμματος ERASMUS+ YouthinAction"
6) Θωμάς Παππάς, απόφοιτος ΑΕΙ, European Student Network (ESN) Greece
"Εμπειρίες από τη συμμετοχή μου στο πρόγραμμα ERASMUS"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου