Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Συνταγή που σκοτώνει το λίπος και τη χοληστερόλη

Η συνταγή που ακολουθεί είναι κατάλληλη για να εξαφανίσει τα λίπη και να μειώσει τη χοληστερόλη. Εχει σαν βάση της το μαϊντανό, ο οποίος περιέχει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία για την υγεία μας, στην πρώτη ομάδα περιλαμβάνονται τα αιθέρια έλαια και στη δεύτερη τα φλαβονοειδή.
Εκτός όμως από αυτά, ο μαϊντανός είναι πλούσιος και σε βιταμίνες, όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη Α και Κ, σας συστήνουμε να το καταναλώνετε περισσότερο κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα.


Υλικά που απαιτούνται για τη συνταγή:

1,5 λίτρα νερο
3 κλωνάρια μαϊντανό
1 κιλό λεμόνια
Μαγειρική σόδα

Οδηγίες:

Βάλτε το νερό να βράσει και στη συνέχεια τρίψτε τα λεμόνια με μαγειρική σόδα, για να καθαριστούν από κάθε βρωμιά ή ακαθαρσία που μπορεί να έχουν πάνω τους, μόλις το νερό πάρει βράσει το αφαιρούμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Κόβουμε τα λεμόνια σε μικρά κομμάτια, ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τα προσθέτουμε στο νερό αφού πρώτα έχουμε βεβαιωθεί ότι έχει ήδη κρυώσει.
Τοποθετήστε το μείγμα σε μία κανάτα και σκεπάστε από πάνω με μεμβράνη, αφήστε το για μία ημέρα στο ψυγείο.
Μόλις περάσει το διάστημα των 24 ωρών βγάλτε το από το ψυγείο, ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε το σε ένα γυάλινο μπουκάλι.

Πώς να το καταναλώσετε:

Πίνετε 100ml καθημερινά από το ρόφημα που φτιάξαμε, αυτό είναι αρκετό για να εξαφανίσετε το λίπος και να μειώσετε τη χοληστερόλη.

VotanonKipos.gr
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου