Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε τι μπορεί να κάνει ο «αρνητισμός» και το «μίσος» στην ανάπτυξη του καρκίνου στο σώμα!

Όταν σκεφτόμαστε τους παράγοντες κινδύνου του καρκίνου, συνήθως επικεντρωνόμαστε σε εξωτερικά πράγματα, όπως οι τοξίνες. Αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ εάν ο κίνδυνος θα μπορούσε να προέλθει από το εσωτερικό; Η απάντηση είναι: Μπορεί, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μυαλό που δεν συγχωρεί.

Πώς επηρεάζει η ασυγχωρησία την ανάπτυξη του καρκίνου


Ο Δρ Steven Standiford είναι ο επικεφαλής χειρούργος στο Cancer Treatment Centers of America. Λέει ότι η ασυγχωρησία αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό αφήνει το σώμα με κακή άμυνα κατά των καρκινικών κυττάρων και των τοξινών που τα τροφοδοτούν.
«Είναι σημαντική η θεραπεία των συναισθηματικών πληγών ή διαταραχών γιατί πραγματικά μπορούν να εμποδίσουν τις αντιδράσεις κάποιου στις θεραπείες,» λέει ο Δρ Standiford. «Στην πραγματικότητα, η θεραπεία συγχώρεσης είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της θεραπείας στο Cancer Treatment Centers of America.»

Δραστηριότητες όπως ο βουδιστικός διαλογισμός – που επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη συγχώρεση.
Ίσως το πιο αποκαλυπτικό, όμως, είναι το γεγονός ότι το 61% όλων των ασθενών με καρκίνο έχουν προβλήματα με τη συγχώρεση, σύμφωνα με τον Δρ Michael Barry.

Ο καρκίνος δεν είναι η μόνη ασθένεια που προκαλεί η ασυγχωρησία

Τα άτομα που δεν συγχωρούν τείνουν επίσης να έχουν υψηλότερα ποσοστά έλκους του στομάχου, αρθρίτιδα, προβλήματα με την πλάτη, πονοκεφάλους και χρόνιο πόνο.
Είναι καρμικά όλα αυτά; Με την μνησικακία και την επιθυμία κακών πραγμάτων σχετικά με ένα άλλο πρόσωπο, καλωσορίζουμε πραγματικά την αρνητικότητα και την κακή υγεία στη δική μας ζωή.
Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σχέση της ασθένειας και της ασυγχωρησίας.


Πηγή / Copyright: davidwolfe.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου