Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Για απόβαση πατρινών του Χορευτικού τμήματος Πάτρας, έγραψε τοπική εφημερίδα της Κομοτηνής

Με τις καλύτερες εντυπώσεις γύρισαν την Κυριακή το βράδυ τα μέλη του Χορευτικού τμήματος του Δήμου Πατρέων από την Κομοτηνή. Στην εκεί διαμονή τους έγιναν θέμα... στην τοπική καθημερινή εφημερίδα «Ο Χρόνος» του Σαββάτου. Εγραψε στο κεντρικό της θέμα 180 Πατρινοί έκαναν απόβαση στη Ροδόπη. Τέσσερα λεωφορεία μετέφεραν από την Πελοπόννησο στην Κομοτηνή την πολυπληθή αποστολή.
 
«Η "ψυχή" μιας αποστολής 180 ατόμων που στην κυριολεξία έκανε απόβαση στη Ροδόπη για να πάρει μέρος σε δυο μοναδικά γλέντια και φυσικά να χαρεί τις ομορφιές του τόπου μας. Νέοι και μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι την αποτελούν και τους ενώνει η αγάπη για την παράδοση, το μεράκι και η διάθεση να προσφέρουν όχι μόνο στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, αλλά στον πολιτισμό της χώρας» έγραψε το ρεπορτάζ. 
Ο χοροδιδάσκαλος Χρήστος Γιαννόπουλος δήλωσε στην εφημερίδα ότι: «Μας δημιούργησε το ερέθισμα να επισκεφθούμε και να νιώσουμε αυτούς του ανθρώπους που χορεύουν, που χόρευαν και θα χορεύουν αυτούς τους ρυθμούς. Θέλουμε πραγματικά να μυηθούμε στη θρακιώτικη κουλτούρα».
Ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς εκ μέρους του Δήμου Πατρέων έδωσε αναμνηστικά δώρα στον δήμαρχο Κομοτηνής, Γιώργο Πετρίδη, τα οποία παρέδωσε η πατρινή αποστολή κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου γλεντιού.  
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου