Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η πρώτη γυναίκα πρυτ. στο Παν. Μακεδονίας και πρ. του Ιδ, Δημήτρη και Μαρίας Δελιβάνη, Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη στον «Αχελώο»

Η διεθνώς αναγνωρισμένη πρώτη γυναίκα πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, πρόεδρος του Ιδρύματος Δημήτρη και Μαρίας Δελιβάνη και συγγραφέας Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη είναι προσκεκλημένη στην τηλεόραση του «Αχελώου» και στην εκπομπή «Ανοιχτές Σελίδες» με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 17.50.
Η κυρία Δελιβάνη μιλάει για το πώς φθάσαμε εδώ, αν η κρίση είναι οικονομική ή γενικευμένη, σχολιάζει την στάση της τρόικας και την πρόθεσή της, πώς μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα βγούμε από την κρίση, για την αναγνώριση των λαθών του που έκανε το ΔΝΤ, τι γίνεται με το κατοχικό γερμανικό δάνειο, για το πρωτογενές πλεόνασμα, τι συμβαίνει με τις τράπεζες και τις ανάγκες κεφαλοποίησής τους, για την ανάπτυξη, αν υπάρχει βιωσιμότητα του χρέους, γιατί από την αρχή ήταν απέναντι από το μνημόνιο, για αξεπέραστα προβλήματα της Ευρωζώνης κ.ά. Διαδικτυακά www.axeloostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου