Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Κατέβασαν τους διακόπτες της ΕΡΤ σε Κεφαλλονιά και Πάτρα


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί έκλεισαν τους πομπούς της ΕΡΤ σε Κεφαλλονιά (Αίνο) και είναι καθ' οδόν για να τους κλείσουν και στην Πάτρα (Δασύλλιο και Παναχαϊκό). Κινητοποιήσεις και περιφρούρηση για την αποφυγή του "μαύρου". Το ρεπορτάζ των εργαζομένων της ΕΡΤ αναφέρει αναλυτικά:

"Οι πληροφορίες μας λένε ότι σε λίγο θα "κατέβουν" οι διακόπτες στον Αίνο. Έρχεται ειδικός όπου με συνοδεία αστυνομικών θα σπάσει την κλειδαριά στον Αίνο για να κατεβάσει τους διακόπτες.
Στη συνέχεια θα κλείσει το χώρο της ΕΡΤ και θα παραδώσει τα κλειδιά στην Εισαγγελία. Εξελίξεις στην τοπική ΕΡΤ με απρόβλεπτες συνέπειες για τους εδώ τεχνικούς. Άγνωστο τις εξελίξεις θα έχουμε.
Πηγή: kefalonianews.gr
Αυτό είναι το ρεπορτάζ από το kefalonianews.gr... εμείς θα θέσουμε δύο απλές ερωτήσεις.
1) ποιος είναι αυτός ο "ειδικός"; και
2) πώς και γιατί θα παραδώσει "μετά" τα κλειδιά στον εισαγγελέα και δεν γίνεται η όλη διαδικασία παρουσία του εισαγγελέα; βέβαια τέτοια ώρα τέτοια λόγια... η νομιμότητα έχει γίνει σαν το κρεβάτι του Προκρούστη... κόβει τα "κουστουμάκια" στα μέτρα τους...", καταλήγει.
Στη συνέχεια, το τοπικό site έγραψε σχετικά:
"Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, κατέβασαν τους διακόπτες από τον Αίνο. Ειδικός…. εκτελεστής, με την συνοδεία αστυνομικών έσπασε την κλειδαριά στον Αίνο και το “μαύρο” είναι γεγονός. Ο χώρος της ΕΡΤ κλειδώθηκε, πήραν όλα τα κλειδιά από τους τεχνικούς και παραδόθηκαν στην Εισαγγελία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου