Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Να φύγει από το νησί τους, την Σάμο, ο Γ. Παπανδρέου ζητούν με συγκέντρωσή τους έξω από το ξενοδοχείο, απόψε στις 7 μ.μ. (Η αφίσα)

Για σήμερα, στις 7 το βράδυ, καλούν τους σαμιώτες μέσω ανακοίνωσης στο Facebook να συγκεντρωθούν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει ο Γιώργος Παπανδρέου με σκοπό να διαμαρτυρηθούν. Η αιτία της αντίδρασης των κατοίκων ήταν η δημοσιοποίηση των εικόνων, στις οποίες ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται χαλαρός, να απολαμβάνει… αστακούς και ψαράκι.  Αμέσως κυκλοφόρησε μέσω Facebook η αφίσα που ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται… αιμοσταγής, και δίπλα, υπάρχει κάλεσμα των κατοίκων, να βρεθούν στις επτά το απόγευμα, έξω από το ξενοδοχείο που μένει ο Γιώργος Παπανδρέου, για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία του στο νησί.
Η αφίσα γράφει σχετικά:
“Να σταματήσει τις διακοπές του τώρα και να φύγει από το νησί!” αναφέρει η αφίσα, στην οποία ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτηρίζεται “εθνικός προδότης” και… “ανεπιθύμητος”!
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για μια αυθόρμητη κίνηση κατοίκων του νησιού, στην οποία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων, ο σύλλογος πολυτέκνων, ο κυνηγετικός σύλλογος και άλλοι.
Όπου και αν πάει ο ΓΑΠ οι Έλληνες του χαρίζουν απλόχερα την αγάπη τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου