Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνειου

Αλλαγή της κυκλοφορίας στην Ηρώων Πολυτεχνείου ανακοίνωσε η Διεύθυνση Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού του Δήμου Πατρέων από αύριο 21 Αυγούστου και για περίπου ένα μήνα. Συγκεκριμένα:  
"Η Διεύθυνση Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού του Δήμου Πατρέων ανακοίνωσε την προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και απαγόρευση στάσης – στάθμευσης οχημάτων σε όλο το πλάτος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Διαγόρα και Σοφοκλέους, συνολικού μήκους 250,00 μ., για το χρονικό διάστημα από τις 21.8.2013 έως και τις 27.9.2013, λόγω εργασιών στo πλαίσιo της εργολαβίας «Β΄ Φάση Βασικών Έργων Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακής Υποζώνης Α4» της Δ.Ε.Υ.Α.Π.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ για τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, με τοποθέτηση φορητών φωτεινών σηματοδοτών, μέσω παρακαμπτήριας οδού που θα διέρχεται από την χερσαία ζώνη λιμένα, όπως φαίνεται στη συνημμένη Μελέτη Σήμανσης Ρύθμισης Κυκλοφορίας.
Ο φορητός φωτεινός σηματοδότης που θα τοποθετηθεί επί της οδού Ηρών Πολυτεχνείου στο ρεύμα εισόδου, πριν την οδό Σοφοκλέους, θα συγχρονιστεί με τους φωτεινούς σηματοδότες που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Τερψιθέας, έτσι ώστε να αποφευχθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση εντός της παρακαμπτήριας οδού.
Επί της ανατολικής πλευράς της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Διαγόρα και Αιγύπτου, η κυκλοφορία οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά, προκειμένου να εξυπηρετούνται αποκλειστικά οι ιδιοκτησίες που ευρίσκονται επί της οδού Αιγύπτου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου