Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Πώς το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε την Ελλάδα

Από τον Πόρτα Πόρτα
Ας δούμε όμως το αποτέλεσμα της πολιτικής ΠΑΣΟΚ 1981 δέκα έτη και 20 έτη δάνεια, δάνεια, δάνειααααα, διπλασιασμός μισθών στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Αποτέλεσμα!
Η τότε ισχυρή βιομηχανία και βιοτεχνία της χώρας έκλεινε η μία μετά την άλλη μη μπορώντας να αντέξει τον διπλασιασμό της μισθοδοσίας. Πλήρης αποβιομηχανοποίηση της χώρας!  
Το δημόσιο άνοιξε τις πόρτες του και αγρότες, κτηνοτρόφοι, όλοι μέσα στρατιές σταλμένοι από το κάθε βουλευτικό γραφείο από όλη την Ελλάδα. 
Πλήρης ερήμωση της υπαίθρου!
Στρατός ολόκληρος ψηφοφόρων που υπάρχει μέχρι σήμερα.
Το πώς θα πληρώνονταν όλοι αυτοί; Μα με δανεικά (γμτ ένα απλό μαγαζί ανοίγεις και ξέρεις ότι όταν θέλεις πέντε υπαλλήλους και εσύ πάρεις 50 πληρώνοντας με δάνεια από τράπεζες κάποια στιγμή οι τράπεζες θα σου πάρουν και το μαγαζί και το σπίτι σου...).
Τι άνθρωποι ήταν αυτοί; Αφελείς; Προδότες; Αρχομανείς; Κλέφτες;
Οι άθλιοι που κάνουν ανθρώπους σήμερα να φτάνουν στην αυτοκτονία. Που νομίζω ότι δεν πρέπει να μιλάμε για αυτοκτονίες, αλλά για "δολοφονίες".
Μη ξεχνάμε και τον έρωτα με το ΚΚΕ το πρώτο διάστημα Παπανδρέου. Οταν όμως τα ποσοστά άρχισαν να πέφτουν ξεχώρισε την θέση του και άρχισε τις διαμαρτυρίες. Δώσε όμως και μια επιδότηση κάθε φόρα τι έγινε; Από την τσέπη τους θα τα έδιναν; Γνώριζαν τον τρόπο. Δάνεια, δάνεια, δάνειαααααα
Η χώρα είχε την ατυχία να κυβερνά το ΠΑΣΟΚ τον καιρό που μπήκαμε στην ΕΟΚ και το χρήμα έτρεχε στη χώρα μας με δις υπό μορφή επιδοτήσεων για να πετύχουμε οικονομική ανόρθωση πλησιάζοντας έτσι τα ευρωπαϊκά δεδομένα.
Εδώ έπεσε το μεγάλο φαγοπότι, η εποχή της κομπίνας και της απάτης άρχισε!
Γινόσουν ξενοδόχος με το κλειδί στο χέρι και λεφτά στην τσέπη. Ανθρωποι που χωρίς καμία οικονομική άνεση  βρέθηκαν με πολυτελή αυτοκίνητα και εξοχικά.      
Νέα τζάκια είχε πει ότι θα κάνει ο Παπανδρέου και τα έκανε. Νέες βιομηχανίες και βιοτεχνίες για την ανάπτυξη της χώρας δεν έκανε όμως. Κι αυτές που υπήρχαν τις κατέστρεψε.
Με ένα χαζό διάλειμμα Μητσοτάκη... ανέλαβε ο Σημίτης να αποτελειώσει την Ελλάδα!
Το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του project "Διαλύω την πατρίδα του άλλου". Με τον ΓΑΠ όταν μας έχωσε στο ΔΝΤ.
Δεν ξεχνώ.  
ΠΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου