Φυσικό σιρόπι για το βήχα φτιαγμένο από τα χεράκια σου, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί η λύση πολλές φορές είναι στη φύση και όχι στο φαρμακείο!
Ένα φυσικό και σούπερ αποτελεσματικό φάρμακο για να γίνεις γρήγορα περδίκι!
Οι απότομες εναλλαγές του φθινοπωρινού καιρού μας έχουν αρρωστήσει! Κυριολεκτικά. Οι περισσότεροι από εμάς υποφέρουμε από συνάχι και βήχα που κρατάνε εβδομάδες και συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν…
Δεν χρειάζεται να πάρεις φάρμακα για να νιώσεις καλύτερα! Φτιάξε ένα φυσικό σιρόπι με θυμάρι για να σταματήσεις το βήχα και τον πονόλαιμο με τον πιο απλό, οικονομικό και safe τρόπο.
Πώς θα φτιάξεις το σιρόπι για το βήχα;
Τι θα χρειαστείς:
25γρ. ξερό θυμάρι
500ml νερό
250γρ. μαύρη ζάχαρη
250γρ. μέλι
Εκτέλεση:
-Βράσε το νερό και πρόσθεσε τα 25γρ θυμάρι σε ένα δοχείο. Σκέπασε το και άφησε το για 15-20 λεπτά έτσι ώστε να απορροφηθούν όλες τις ιδιότητες του θυμαριού.
-Σούρωσε το και βάλε το σε μια κατσαρόλα, σε σιγανή φωτιά.
-Έπειτα πρόσθεσε το μέλι και τη ζάχαρη και ανακάτεψε καλά, μέχρι να πήξει.
-Όταν πήξει, τράβηξε το από τη φωτιά και άφησε το να κρυώσει.
-Τοποθέτησε το σιροπάκι σου σε ένα μπουκαλάκι και κράτησε το στο ψυγείο.
πηγη
πηγή
Ένα φυσικό και σούπερ αποτελεσματικό φάρμακο για να γίνεις γρήγορα περδίκι!
Οι απότομες εναλλαγές του φθινοπωρινού καιρού μας έχουν αρρωστήσει! Κυριολεκτικά. Οι περισσότεροι από εμάς υποφέρουμε από συνάχι και βήχα που κρατάνε εβδομάδες και συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν…
Δεν χρειάζεται να πάρεις φάρμακα για να νιώσεις καλύτερα! Φτιάξε ένα φυσικό σιρόπι με θυμάρι για να σταματήσεις το βήχα και τον πονόλαιμο με τον πιο απλό, οικονομικό και safe τρόπο.
Πώς θα φτιάξεις το σιρόπι για το βήχα;
Τι θα χρειαστείς:
25γρ. ξερό θυμάρι
500ml νερό
250γρ. μαύρη ζάχαρη
250γρ. μέλι
Εκτέλεση:
-Βράσε το νερό και πρόσθεσε τα 25γρ θυμάρι σε ένα δοχείο. Σκέπασε το και άφησε το για 15-20 λεπτά έτσι ώστε να απορροφηθούν όλες τις ιδιότητες του θυμαριού.
-Σούρωσε το και βάλε το σε μια κατσαρόλα, σε σιγανή φωτιά.
-Έπειτα πρόσθεσε το μέλι και τη ζάχαρη και ανακάτεψε καλά, μέχρι να πήξει.
-Όταν πήξει, τράβηξε το από τη φωτιά και άφησε το να κρυώσει.
-Τοποθέτησε το σιροπάκι σου σε ένα μπουκαλάκι και κράτησε το στο ψυγείο.
πηγη
πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου