Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ιατρική εσπερίδα στο ξενοδοχείο «Ποσειδών Παλλάς», στα Καμίνια Αχαΐας, στις 10 Ιουνίου

Η Γηριατρική - Γεροντολογική Εταιρεία Ν.Δ. Ελλάδος, η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» Ν. Αχαΐας και το Σωματείο Ψυχικής Εκπαίδευσης του Παιδιού και Εφήβου με Αυτισμό Ν. Αχαΐας διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα: «Η Ιατρική του αύριο, σήμερα», την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο «Ποσειδών Παλλάς», στα Καμίνια Αχαΐας.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι διακεκριμένοι επιστήμονες και διεθνώς αναγνωρισμένοι: Δημήτρης Λινός καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Η σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα», 
Γεώργιος Χρούσος καθηγητής Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Ενσυναίσθηση και συμπόνια στον καιρό της κρίσης», Παναγιώτης Δημακάκος καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Πίστη και επιστήμη στο χειρουργικό τραπέζι», Σπύρος Γεωργαράς καθηγητής Οφθαλμολογίας FEBO, M.D με θέμα: «Πώς να βλέπω χωρίς τα γυαλιά μου – η σύγχρονη οφθαλμολογική παρέμβαση», Παναγιώτης Παπαθανασόπουλος καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, Σταμάτης Λιόσης αναπλ. καθηγητής Ρευματολογίας Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα: «Η Επανάσταση των βιολογικών παραγόντων στις ρευματικές παθήσεις».
Κεντρικός ομιλητής ο Χρήστος Μάρτης καθηγητής Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Οι αποφασιστικές (Ιστορικές) στιγμές της χειρουργικής».
Θα ακολουθήσουν τιμητικές διακρίσεις.
Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι:
Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα». "Inner Wheel", Σοροπτιμιστικός όμιλος Πάτρας «Δανιηλίς», «Αχεπανς» Πάτρας, Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Πατρών «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», Γυναικείο Τμήμα «Αχεπανς» Πάτρας.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τους: Νίκο Τακουμάκη μπουζούκι, Στράτο Πετρόλη αρμόνιο, Ιωάννα Πλώρα ερμηνεία, Βασίλη Ακριβό, πιάνο-ερμηνεία.
Οι μουσικοί θα παίξουν και θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στους συλλόγους Γηριατρικής-Γεροντολογικής Εταιρείας, στην Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, στον Ομιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» 
Ν. Αχαΐας και στο Σωματείο Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης του Παιδιού και Εφήβου με Αυτισμό Ν. Αχαΐας.
Λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου για την μεταφορά ατόμων που δεν διαθέτουν αυτοκίνητο. Η αναχώρηση θα γίνει στις 18.00 και επιστροφή από τα Καμίνια στις 23.45 μετά το μουσικό πρόγραμμα.
Πληροφορίες στον συντονιστή και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Αχιλλέα Παπαδιονυσίου, στο τηλέφωνο 6977834055




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου