Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Χ. Γιαννόπουλος: "Η ΕΡΤ στήριζε τον λαϊκό πολιτισμό και η ιστορία της δεν διαγράφεται"

Τετρακόσια περίπου άτομα, μέλη του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων, διασκέδασαν σήμερα το πρωί σε μια εξόρμησή τους στο Κεφαλόβρυσο στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωσης. Η δημοτική αρχή εξασφάλισε από διάφορους χορηγούς φαγητά και ποτά και το γλέντι "άναψε" για τα καλά κάτω από τα πλατάνια. Αφιέρωσαν μάλιστα και στους εργαζομένους της ΕΡΑ Πάτρας και ένα χορό, καλαματιανό με τίτλο "Νικητές" του Θωμά Κοροβίνη.  
Ο δάσκαλος του Χορευτικού Χρήστος Γιαννόπουλος ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί για τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας, λέγοντας "ότι μόνο η ΕΡΤ στήριζε τον λαϊκό πολιτισμό όταν άλλα ιδιωτικά κανάλια μας καλούσαν να συμμετάσχουμε ως μαϊντανοί. Ενώ η ΕΡΤ φιλοξενούσε ειδικές εκπομπές που αναδείκνυαν την παράδοσή μας". 
Ευχήθηκε και εξέφρασε την βεβαιότητά του πως η ΕΡΤ θα ξαναλειτουργήσει. Μάλιστα σε επικοινωνία του με τον σταθμό ανέφερε ότι μετά από πρόταση του αντιδημάρχου Γεωργακόπουλου θα προσέφεραν 300 σουβλάκια και κρασί για τους εργαζόμενους του σταθμού.







                                                                     


                                                 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου