Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για τη "Φλόγα", αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στην "Πολιτεία"

Με μία ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση, στον πολυχώρο «Πολιτεία» ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» Τμήμα Πάτρας έκλεισε τον κύκλο των ανοιχτών εκδηλώσεών του εν όψει καλοκαιριού.
Στο κάλεσμά της ανταποκρίθηκαν δεκάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου που διασκέδασαν υπό τις ξεχωριστές μελωδίες του Βασίλη Ακριβού και την ιδιαίτερη φωνή της Τασίας Βέρρα που βρέθηκε ανάμεσα στους φίλους του Συλλόγου. 
Το Τμήμα Πάτρας της «ΦΛΟΓΑΣ» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς και ιδιαίτερα στους: κ. Κοντοχρήστο Πτηνοτροφικές επιχειρήσεις Ναυπάκτου Α.Ε , Ανθοπωλείο «Ανεμώνη» , ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κ. Χαϊδούλα Στεργίου Εργαστήριο Χειροποίητης Πίττας «ΧΑΪΔΟΥΛΑ», κ. Aπόστολο Κωστούλια «SuperPizza», ψητοπωλείο «Θράκα», και τον Πολυχώρο «Πολιτεία». Στο πλευρό της «ΦΛΟΓΑΣ» βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι Συλλόγων και συγκεκριμένα από τους: Άλμα Ζωής, Αγκαλιάζω, Αγέννητο Παιδί, Inner Wheel, ΜΑΧΗΤΕΣ, Σκλήρυνση Κατά Πλάκας κ.ά.
Το ραντεβού της «ΦΛΟΓΑΣ» με τους φίλους της ανανεώθηκε για τις αρχές Σεπτεμβρίου που η επί σειρά ετών φίλη και πρέσβειρα της ιδέας του Συλλόγου Άλκηστης Πρωτοψάλτη θα μας ταξιδέψει μουσικά με στόχο την ενίσχυση της «ΦΛΟΓΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου