Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο δωδεκάλογος του γύφτου-νεοέλληνα Δημοσίου Υπαλλήλου

*ΓΥΦΤΟΣ στην ψυχή είναι ο ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ κρατικοδίαιτος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ της Αλλαγής και της αρπαχτής.
1. Διορισμένος με σημείωμα της κλαδικής & πλαστό πτυχίο (τέως αφισοκολλητής) ή κρατικοδίαιτος εργολάβος (τέως υπάλληλος της πολεοδομίας).
2. Λακόστ - χρυσή αλυσίδα και σαγιονάρα από τη λαϊκή...
3. Πρώτη μούρη στα σκυλομάγαζα με ΣΚΟΤΣ ΟΝ ΔΗ ΡΟΚΣ που ως γνωστόν.. έπινε και στο χωριό του πριν τον κατεβάσει από την ελιά και τον διορίσει ο ΑΝΔΡΕΑΣ στο Δημόσιο. 
4. Λαχανί Μπέμπα-ΒΜW (αγορασμένη με το Εφάπαξ που προεξόφλησε στην τράπεζα)
5. Παράνομο εξοχικό στο χωριό πάνω στο μπαζωμένο ρέμα χτισμένο με τις μίζες και τα φακελάκια.
6. Μηδέν έξοδα για Βιβλία και Πολιτισμό όλα τα λεφτά... λουλούδια (από τα νεκροταφεία)
για να δείξει στον άλλο καράβλαχο εργολάβο ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΕ και πρώτο τραπέζι πίστα (Το σκυλάδικο παράνομο φυσικά- γιατί αυτός τα παίρνει κάθε μήνα για να κάνει τα στραβά μάτια στην υπηρεσία).
7. Φτύνει - στρίβει παράνομα στο μονόδρομο- βρίζει εκεί που τον παίρνει φυσικά
κι <<άμα λάχει να ..ουμ >>κατεβαίνει κι από την ΜΠΕΜΠΑ να κάνει και τον τζάμπα μάγκα σε καμιά θεία που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για τις τις αγριοφωνάρες του.
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ τον εμαθε το 81 ότι αυτός είναι ο << περιούσιος λαός >>που είναι - εξουσία
για να κάνει ότι γουστάρει. Σιγά που θα δώσει και λογαριασμό στους βολεμένους αστούς της <<επάρατης>> δεξιάς;



8. ΞΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΩ ΡΕ πουλάει τσαμπουκά στο όργανο της τάξης που τόλμησε να τον γράψει γιατί πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο γνωρίζοντας ότι ο κολητός βουλευτής που ο <<κλαδικάρχης>> του πουλάει 100 οικογενειακούς ψήφους σε κάθε εκλογές θα του σβήσει την κλήση. Αλλιώς φούμο στον <<αχάριστο>> στις εκλογές και τέρμα οι διπλές θητείες και βουλευτικλες συντάξεις.
<<ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΕ >> βουτάει το βουλευτή από το γιακά έτσι και τολμήσει να μην του κάνει κανένα ρουσφέτι.
9. ΚΕΡΑΤΑΣ εκ πεποιθήσεως καθώς η διορισμένη στον δίπλα οργανισμό <<βλαχοκατινάρα του>>
σιχάθηκε να μην μπορεί να δει το πουλί του από την <<σαπιοκοιλάρα του>>
και ...αντ αυτού η ΕΥΛΑΜΠΙΑ με το ...μουστάκι στο χωριό έγινε ΕΛΛΗ ...χωρίς μουστάκι μετά τον διορισμό πηδιέται κάθε πρωί 9-11 στο μοτέλ της Ομόνοιας με τον άλλο πιο δυνατό στο κόμμα νέο διοικητή του οργανισμού.
Για σιγουριά βέβαια για να χει εξασφαλισμένο το ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ και την αργομισθία της εξασφαλισμένη (Υπάρχουν και διαζύγια και δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά - άσε τις κινητικότητες διαθεσιμότητες ..ένεκα του επάρατου μνημονιου).
10. ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ στην Ρωσίδα χορεύτρια που του τρώει με 5 λεπτά αγγαρεία (για κείνη) την εβδομαδα όλες τα μαύρα που βγάζει ΕΚΕΙΝΟΣ με τον... κόπο και τον ιδρώτα του εκβιάζοντας τον κάθε πολίτη στην υπηρεσία.
11. Αφού του τα φάνε γυναίκα, πεθερά, γκόμενα ορμάει με ακόμα μεγαλύτερο μίσος απέναντι στους νεοφιλελεύθερους πολίτες για να εκβιάσει ακόμα πιο πολύ για νέα φακελάκια γιατί η ΣΒΕΤΛΑΝΑ θέλει και τσάντα ΣΑΝΕΛ!
12. Μπορεί στο γραφείο να μην πατά παρά μόνο για το φακελάκι αλλά είναι συνεπέστατος σε κάθε πορεία -απεργία, διαδήλωση του συνδικαλιστικού του οργάνου φωνάζοντας ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ...ΕΡΓΑΤΗ! και μουντζώνει την Βουλή ουρλιάζοντας <<...Κάτω οι...<<Κλέφτες>> !!!!>> !!!!!!!!!!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ
ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ δεν απέχουν πολύ από το υπόδειγμα αυτού του κοινωνικού Παράσιτου που τρέφεται στον βούρκο του κρατισμού.
ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΪΜΟΥ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ κατακλέβοντας τους τουρίστες εκμαυλίζοντας και διασύροντας την χώρα και τα μνημεία του άλλοτε πολιτισμού της;
Ευκαιρία για μεροκάματο (φακελάκι) βρίσκει ο κάθε διορισμένος γύφτος από τον άλλο γύφτο που τουλάχιστον δουλεύει.
Υ.Γ Αλλο <<γύφτος>> μεταφορικά πάντα ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ κρατικοδίατος μπαστουνόβλαχος κι άλλο ΡΟΜΑ οι οποίοι μάλλον θα απαξιούν πλέον (και με το δίκιο τους) να συγκρίνονται με τους κρατικοδίαιτους κλέφτες του Ελληνικού Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου