Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ψαρεύουν μέσω email γυναίκες για ταινίες πορν@

Στην Ελλάδα των μνημονίων, της φτώχειας και της ανεργίας διάφορες εταιρείες μέσω email, έρχονται να εκμεταλλευτούν την απόγνωση των Ελλήνων δελεάζοντας γυναίκες να γυρίσουν ταινίες πορν@ και “να εξασφαλίσουν υψηλή αμοιβή σε μία δύσκολα οικονομικά εποχή”.  Η κοινωνία μας νοσεί. Τα ναρκωτικά, ο τζόγος, η πορνεί@ καραδοκούν για να μας μετατρέψουν σε τριτοκοσμική χώρα-παράδεισο ανομίας και ηθικής κατάπτωσης. 
Αυτή είναι η αγγελία που κυκλοφορεί μέσω email στο διαδίκτυο:
(.................................): Πάρε μέρος σε ταινία πορν@ και κέρδισε εύκολα χρήματα
H (.................................) είναι μια νέα Ελληνική εταιρεία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου, που ήρθε να για εδραιωθεί αποκλειστικά και μόνο στην εγχώρια αγορά.
Στα πλαίσια της έναρξης της εταιρείας μας στην παραγωγή ταινιών ερωτικού περιεχομένου, αναζητούμε εμφανίσιμες γυναίκες από 18 έως 55 ετών, για να πρωταγωνιστήσουν στις ταινίες μας.
Δίνουμε την ευκαιρία σε φιλόδοξες κοπέλες και κυρίες να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, να συμμετάσχουν σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου και να εξασφαλίσουν υψηλή αμοιβή σε μία δύσκολα οικονομικά εποχή.
Οι αμοιβές για κάθε ταινία ξεκινούν από 3.000 ευρώ και ανέρχονται στα 10.000 ευρώ.
Στείλτε μας τα στοιχεία σας, ένα μίνι βιογραφικό και φωτογραφία σας στο e-mail: (............................) κι εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας...
Αδράξτε την ευκαιρία...
Με εκτίμηση
(....................................)
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ!

Triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου