Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Η Γωγώ Ατζολετάκη μιλά για την κακοποίηση της γυναίκας, τη συγγραφή βιβλίων κ.ά. στον Αχελώο

Τη γνωστή ηθοποιό και συγγραφέα Γωγώ Ατζολετάκη έχει προσκεκλημένη στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή "Ανοιχτές Σελίδες" την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 18.10 το α' μέρος και την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 18.10 το β' μέρος ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.
Η κ. Ατζολετάκη ξετυλίγει τις αναμνήσεις της για τον τόπο καταγωγής της και τα παιδικά της χρόνια. Ακόμα για το πώς ασχολήθηκε με το θέατρο, για τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Αναφέρεται στην πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο, στις συνεργασίες της, στα είδη θεάτρου που έχει παίξει. Στη συνέχεια απαντά για τον ρόλο του θεάτρου στην εκπαίδευση, για τη συνεργασία της με την τηλεόραση και με εφημερίδες και ραδιόφωνο. Πότε έγραψε το πρώτο βιβλίο και για όσα ακολούθησαν στη συνέχεια. 
Τέλος για την κακοποίηση της γυναίκας, αν μπορούν και πώς οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν δύναμη να αντιδράσουν, αν η βία είναι η πρώτη αιτία θανάτου για τις γυναίκες. Πώς νοιώθουν τα παιδιά όταν βλέπουν την μάνα κακοποιημένη από τον πατέρα, αν έχουν ληφθεί μέτρα στην Ελλάδα και διεθνώς για την κακοποίηση της γυναίκας και άλλα πολλά.
Διαδικτυακά  www.axeloostv.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου