Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Επίσκεψη στα βαφτιστήρια του καταυλισμού από την ΕΣΗΕΠΗΝ

Φορτωμένοι με λαμπάδες, τσουρέκια, πασχαλινά αυγά, ρούχα και τρόφιμα οι φορείς- νονοί θα επισκεφτούν τα 16 βαφτιστήρια τους που πριν από αρκετά χρόνια είχαν βαφτίσει ομαδικά μετά από πρωτοβουλία μελών της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου και Νήσων.
(Η φωτ. από την επίσκεψη των Χριστουγέννων).
Έτσι την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου οι φορείς- ανάδοχοι θα επισκεφτούν τις οικογένειες των παιδιών αυτών προκειμένου, εκτός από τα καθιερωμένα δώρα προς τα βαφτιστήρια, να τους μοιράσουν τρόφιμα και γλυκίσματα για το Πάσχα.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται από την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων.
Καλούνται οι φορείς – ανάδοχοι (Περιφέρεια, Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας, Επιμελητήριο, Διοίκηση Π.Γ.Ν.Π., Διοίκηση «Αγ. Ανδρέα», Σύλλογος Ιατρών ΙΚΑ, Διοίκηση Π.Γ.Ν.Π., Σώμα Σαμαρειτών Ε.Ε.Σ., 6η Υγειονομική Περιφέρεια, Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων κ.ά.) να βρίσκονται στις 8.45 το πρωί της Μ. Δευτέρας έξω από το κτίριο της Τράπεζας Τροφίμων του Δήμου, προκειμένου όλοι μαζί να επισκεφτούν τον καταυλισμό. (Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. κ. Μαρίνα Ριζογιάννη). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου