Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνικών Χορών Δώρας Στράτου, Άλκης Ράπτης, στον "Αχελώο"

Τον πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνικών Χορών Δώρας Στράτου, Άλκη Ράπτη, έχει προσκεκλημένο στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή "Ανοιχτές Σελίδες" την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 18.10 ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.
Ο κ. Ράπτης μιλάει για τον τόπο καταγωγής της Δώρας Στράτου, τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, τις σπουδές της στο πιάνο και το τραγούδι, το χορό και το θέατρο, με τι επιρροές μεγάλωσε, για την τραυματική εμπειρία που είχε και πώς την ξεπέρασε, για την επιστροφή της στην Ελλάδα και τη συνεργασία της με τον Κάρολο Κουν, για τη συνεργασία της με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών σε μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, για τη δραστηριοτητά της στη Λαίκή Τέχνη, πώς ξεκίνησε τη διάσωση των ελληνικών χορών.
Επίσης για τη δημιουργία του συγκροτήματος των Ελληνικών Λαίκών Χορών, για τα βιβλία της, για την αναγνώριση του έργου της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, Για τη Συλλογή του Θεάτρου Ελληνικών Χορών Δώρας Στράτου, για τις διεθνείς της συνεργασίες, για τις εκδόσεις, για την κατασκευή του θεάτρου, για τη γιορτή των 60 χρόνων, τι αποτελεί για τη χώρα μας η Δώρα Στράτου, τη συμβολή της για την ελληνική παράδοση και τον ελληνικό πολιτισμό και άλλα πολλά. Διαδiκτυακά στο www.axeloostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου