Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Επετειακή εκδήλωση του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πάτρας, με Λάκη Χαλκιά, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο "Πάνθεον"

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος της Πάτρας διοργανώνει επετειακή εκδήλωση, με τίτλο «Κράτησα τη ζωή μου», η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Κινηματοθέατρο «Πάνθεον» (Γούναρη 34), στις 8.30 μ.μ. Πρόκειται για ένα μουσικό αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, με τον μεγάλο ηπειρώτη ερμηνευτή Λάκη Χαλκιά, ενώ στη συναυλία θα συμμετέχει και τμήμα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας.
Θα ακουστούν παραδοσιακά ηπειρώτικα τραγούδι, αλλά και κομμάτια-σταθμοί στην ιστορία νεότερης Ελλάδας («Μαλαματένια λόγια», «Λένγκω», «Της δικαιοσύνης ήλιε»). Παράλληλα, θα διαβαστούν αποσπάσματα έργων του Οδυσσέα Ελύτη και του Γιώργου Σεφέρη, ενώ θα προβληθούν και βίντεο από τους τόπους και την ιστορία της Ηπείρου.
Εισιτήρια για την εκδήλωση διατίθενται από τα γραφεία του Πανηπειρωτικού Συλλόγου, Μουρούζη 14 (7-9 μ.μ.), το βιβλιοπωλείο Πολύεδρο, Κανακάρη 147, το βιβλιοπωλείο Discover, Πατρέως 30 και το κατάστημα Musical, Ρήγα Φεραίου 127.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου