Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Οι "Ανοιχτές Σελίδες" και πάλι στην τηλεόραση του "Αχελώου"

Από την πρώτη εκπομπή με τον Γ. Σπυρόπουλο
Από την ερχόμενη Παρασκευή 1η Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 18.10 ξεκινά για τη φετινή σεζόν, μέσω της συχνότητας της τηλεόρασης του Αχελώου, η εκπομπή "Ανοιχτές Σελίδες" που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου. Η πρώτη συνέντευξη είναι με τον γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου "Μακεδονία Παλλάς" Γεώργιο Σπυρόπουλο και ακολουθούν τρεις εκπομπές για τον αυτισμό.
Μιλούν οι παιδοψυχίατροι Κωνσταντίνος Φρανσίς, Σωτήρης Κωτσόπουλος, ο ψυχολόγος-εργοθεραπευτής Παναγιώτης Σιαπέρας, ο λογοπεδικός Ιωάννης Βαλινδρούκας, η ηθοποιός και διδάκτωρ του αυτισμού Χάρις Καρνέζη, και ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας για την Αναπηρία, επίσης πρόεδρος της Παγκόσμιας Οργάνωσης για την Αναπηρία και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού φόρουμ για την Αναπηρία, Ιωάννης Βαρδαγαστάνης, ο δημοσιογράφος συγγραφέας-πανεπιστημιακός και βιογράφος του Μίκη Θεοδωράκη για το Βιβλίο του η βιογραφία του Ουλεφ Πάλμε, Γιώργος Λογοθέτης και βίντεο που μιλάει ο ίδιος ο Πάλμε, για το πώς έγινε σοσιαλδημοκράτης, πώς είδαν οι Σουηδοί τον θάνατό του, τι έγινε στο Δημαρχείο κ.λπ.
Επίσης ο ομότιμος καθηγητής Νευρολογίας Σταύρος Μπαλογιάννης αναφέρεται σε θέματα νευρολογικών ασθενειών, ψυχολογίας και θρησκευτικών. Ακόμα η πρόεδρος του Συλλόγου Φλόγα Μαρία Τριφωνίδη, ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, οι Ακαδημαϊκοί Χρήστος Ζερεφός και Δημήτρης Τριχόπουλος κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου