Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Επίδειξη ανθρωπιάς από τα μοντέλα στο κατάμεστο ξενοδοχείο "captains" στο Αργάσι Ζακύνθου (φωτ.-βίντεο)

Συγκινητική ανταπόκριση επιφύλαξαν χθες βράδυ οι ζακυνθινοί στην εκδήλωση επίδειξης μόδας με φιλανθρωπικό σκοπό στο ξενοδοχείο captains στο Αργάσι Ζακύνθου. Η διοργάνωση της βραδιάς σημείωσε μεγάλη επιτυχία και η αθρόα προσέλευση του κοινού επιβράβευσε την πρωτοβουλία της Ρένας Μεγαλοοικονόμου να πραγματοποιήσει το fashion show με σκοπό την ενίσχυση του Ομίλου κατά του καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ Νομού Αχαΐας.
 Τα μοντέλα ήταν εθελόντριες ζακυνθινές. Η στυλίστρια Μάρω Παλαμάρα επέλεξε να παρουσιάσει φορέματα της δεκαετίας του 1970, με κυρίαρχο το μαύρο φόρεμα με ελάχιστη πινελιά το μπλε ρουά και το κόκκινο χρώμα. Πλατύγυρα καπέλα, μακριά φορέματα, φαρδιές παντελόνες αναδείχθηκαν άριστα στα σώματα των μοντέλων. Τα ενδύματα της επίδειξης ήταν από την κολεξιόν του φθινοπώρου - χειμώνα 2013-2014 της σχεδιάστριας Σοφίας Μουτάκη και των εταιρειών join clothes, just top και Miss Rovi. Τα χειροποίητα πλεκτά κοσμήματα ήταν αποκλειστικά κατασκευασμένα για την χθεσινή εκδήλωση από την σχςδιάστρια Μάρω Παλαμάρα και τα υποδήματα της εταιρείας famous. 
Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η Νίκη Νικολοπούλου, η οποία αντικατέστησε τον δημοσιογράφο Αγγελο Πυριόχο, όπως ήταν προγραμματισμένο, λόγω του ότι έχασε ένα προσφιλές του άτομο.
Η πρόεδρος του ΑγκαλιάΖΩ Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη απένειμε τιμητική πλακέτα του Ομίλου και μια εικόνα του Αγ. Ραφαήλ στην Ρένα Μεγαλοοικονόμου για την υλοποίηση της εκδήλωσης.
Τα μοντέλα που παρουσίασαν τη φετινή κολεξιόν είναι: Μαριλένα Βαρσάμου Κουρούμαλου, Ρία Βυθούλκα, Barbara Clother, Ματίνα Γιατρά Ρίτσου, Gabriela Frank, Μαρία Θανάση, Γώτα Κορωνιού, Ανδριανή Λυκούρεση, Παρί Μάρκου, Κυριακή Μπράτη, Βιβή Παξινού, Σία Κατσαΐτη, Σούζι Πασιαλή, Δελφίνα Πήλικα, Διονυσία Πομόνη, Λία Τσίκα, Hilary Yates, Λία Χαρίση, Sabina Zaslona. 
Τα έσοδα της όλης διοργάνωσης, τα οποία πηγαίνουν για τους σκοπούς του ΑγκαλιάΖΩ Αχαΐας, ανήλθαν στις 3271,70 ευρώ.   
Κ.Κ.
                               
                                      

2 σχόλια:

  1. Συγγνώμη αλλα στα ονόματα των μοντέλων έχετε ξεχάσει το όνομα της Σίας Κατσαΐτη όπου είναι και εθελόντρια του ομίλου αγκαλιάζω.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για την επισήμανση, δεν έγινε σκόπιμα, αλλά γράψαμε όσα ονόματα ήταν στο δελτίο τύπου της εκδήλωσης. Η Σία Κατσαΐτη μπήκε στην ομάδα των μοντέλων αργότερα. Πάντως ζητούμε συγγνώμη εκ μέρους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή