Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Συναυλία Πολυκανδριώτη - Αλκαίου με τη συμμετοχή του Χορευτικού Δήμου Πάτρας στο "Τόφαλος"

Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ που εδρεύει στην οδό Σισσίνη 6, κοντά στην πλατειούλα Αγ. Γεωργίου, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας «ΑΝΤΙΣΤΙΓΜΑ ΠΑΤΡΑ» και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του, διοργανώνει ως γνωστό, μεγάλη συναυλία – μουσική παράσταση αναφορά στο λαϊκό τραγούδι με τον Θανάση Πολυκανδριώτη, την Λένα Αλκαίου και το μουσικό σύνολο μπουζουκιών «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ». Η μουσική βραδιά που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013, ώρα 8:30 μ.μ στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ».
Την συναυλία θα τιμήσει με την παρουσία του το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, που κλείνει φέτος τα 38α χρόνια προσφοράς του στον τομέα του λαϊκού χορού και του λαϊκού μας πολιτισμού γενικότερα. Σήμερα το Χορευτικό του Δήμου όπου επικεφαλής είναι ο Χρήστος Γιαννόπουλος, έχει πάνω από 750 μεγάλους και περισσότερα από 600 παιδιά στα παιδικά του τμήματα, ενώ ξεπερνά τις 60 παραστάσεις, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις φορέων της Πάτρας μα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία και πολλές διακρίσεις όπως είναι και η τελευταία όπου στο 13ο Διεθνές Λαογραφικό Φεστιβάλ «Leron» που διεξήχθη στην πόλη Vodnjan της Κροατίας στις 23 και 24 Αυγούστου 2013 κατέκτησε την 1η θέση.
Οι χορευτές του σε αυτή τη συναυλία – παράσταση θα συνοδεύσουν τα μουσικά κομμάτια του μαέστρου Θανάση Πολυκανδριώτη και υπόσχονται να εντυπωσιάσουν με αυτή την ειδική συνεργασία.
Ο ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ καλεί όλους και όλες να αγκαλιάσουν την προσπάθειά του και να γίνουν συμμέτοχοι στην επιτυχία της συναυλίας, δίνοντας ελπίδα με την αγορά ενός εισιτηρίου 5 ευρώ και παίρνοντας χαρά τόσο από το ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα της συναυλίας όσο και από τη επίτευξη των στόχων του Συλλόγου που έχει ανάγκη τους οικονομικούς πόρους για τη συνέχιση της λειτουργίας του και την υποστήριξη των ψυχικά ασθενών και των οικογενειών τους.
Ο ΣΟΨΥ Πάτρας γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια παρουσίας του (2003-2013).
Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να καλεί στα τηλ. 2610-621.273, 6977.452 647 - http://www.sopsipatron.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου