Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαλασπίνας στην τηλεόραση του "Αχελώου"

Τον δημοσιογράφο, ειδικό σε θέματα Ομογένειας, Χρήστο Μαλασπίνα έχει προσκεκλημένο στην εκπομπή του "Ανοιχτές Σελίδες", στην τηλεόραση του Αχελώου", την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 18.00 ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου. 
Ο κ. Μαλασπίνας μιλάει για την επιλογή του να γίνει δημοσιογράφος, για τις σπουδές του, πότε και γιατί αποφάσισε να πάει στην Αμερική, ποια η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία σαν δημοσιογράφος, με ποια μέσα ασχολήθηκε στην Αμερική, ποιες οι κυριότερες εμπειρίες του από τις συναντήσεις του με ελληνικές προσωπικότητες που πήγαιναν στην Αμερική, πότε και γιατί αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα, ποιες οι συνεργασίες του στην Ελλάδα, ποια η συμβολή των ομογενών στην γενέτειρά τους την Ελλάδα, αν σκέπτονται οι ομογενείς να επενδύσουν στην χώρα μας, αν αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με την χώρα μας, τι γίνεται με το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού. 
Ακόμα γιατί η Ελλάδα από χώρα εξαγωγής Μεταναστών έγινε χώρα εισαγωγής και ποιος ο συσχετισμός, αν είναι εύκολη σήμερα η μετανάστευση προς Αμερική, Αυστραλία, Γερμανία και άλλες χώρες κ.ά.
Διαδικτυακά www.axeloostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου