Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Επιστολή του Θεοδώρου Δάλμαρη στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Σας προωθώ την επιστολή του εξαιρετικού συμπατριώτη μας Θεοδώρου Δάλμαρη, την οποία έστειλε προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μαζί με την θαυμάσια ποιητική του συλλογή «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ».
Η συλλογή θεωρείται συλλεκτικό κομμάτι για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο και θα μπορούσε να είναι αντικείμενο διδασκαλίας, γιατί αποτελεί ύμνο προς την Ελλάδα, δείχνει τον δρόμο του ανθρώπου προς το θείο και ταυτόχρονα είναι το αντίδοτο κατά του νέου Μεσαίωνα, της Νέας Τάξης.
Όχι αγαπητέ συμπαντικέ συμπολίτη, το DNA του Έλληνα και η παιδεία του δεν τον προορίζουν για να είναι διεφθαρμένος. Η αποστολή του Έλληνα είναι να ωθεί τον άνθρωπο προς τα άνω, προς το θείο.
Αιώνες οι εχθροί του ανθρώπου και οι άρχοντες της ιδιοτέλειας προσπαθούν να εξοντώσουν τον Έλληνα.
Εδώ και σαράντα χρόνια έχουν συστρατευθεί οι οικονομικά πανίσχυρες και ηθικά διεφθαρμένες δυνάμεις του Πλανήτη, για να εξοντώσουν τον πρώτο Πολίτη της Ευρώπης.
Από το 1974 μέχρι σήμερα οι πολιτικές ηγεσίες του Ελληνικού κράτους είναι δοτές, υποχείρια διεθνών κέντρων εξουσίας, με αποστολή την υλοποίηση ενός Εθνοκτόνου σχεδίου, που αποβλέπει στον κατακερματισμό του Έθνους Κράτους «Ελλάς», την αρπαγή του πλούτου του και το θάψιμο του Ελληνισμού.
«Θέλησαν να θάψουν τον Έλληνα στο χώμα! Αλλά δεν ήξεραν ότι ήταν σπόρος».
Υποβάλλεται η παράκληση να προωθήσετε την επιστολή του κυρίου Δάλμαρη όπου και όπως μπορείτε, για να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια για τον Έλληνα, που η μοίρα του τον έταξε να φυλάττει ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
Παρακαλούνται επίσης όσοι συμπατριώτες μας γλωσσομαθείς μπορούν, ας μας στείλουν μετάφραση επιστολής σε οποιαδήποτε ξένη γλώσσα επιθυμούν, για να την διαδώσουμε σε όλο το κόσμο. Θα είναι μία προσφορά στον αγώνα των Πατριωτικών δυνάμεων κατά του μεγαλύτερου τέρατος που γνώρισε η ανθρωπότητα. Θα είναι μία προσφορά για την Σωτηρία της Πατρίδος.
Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου